Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Drifttekniker till Kunskapsporten

Ansök nu

Är du en erfaren drifttekniker och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för service och är ute efter en ny utmaning? Hos Kunskapsporten erbjuds du en roll med stort eget ansvar och får möjligheten att arbeta i en familjär och lösningsorienterad miljö. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kunskapsporten.

Om företaget

Kunskapsporten är en fastighetskoncern som grundades 2007 och är idag närmre 100 anställda. Bolaget har från start haft en strategisk inriktning på profilfastigheter. Kunskapsporten förvärvar och bygger främst skolbyggnader, sportarenor och badhus. Kunskapsporten har byggt upp ett kunnande kring lärande lokaler som gör att de går in i projekt med stor entusiasm avseende nya skolbyggnader eller andra lärande lokaler. Ambitionen är att skapa de bästa lokalerna i Sverige. Kunskapsportens huvudkontor ligger i Malmö.

”Att utveckla kreativa miljöer är drivkraften för oss. Vi vill vara engagerade i våra fastigheter och skapa liv och aktiviteter. Våra hus ska lyfta den verksamhet som ryms i dem.”

Arbetsuppgifter

Rollen som drifttekniker är varierad och ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att hantera och åtgärda inkomna felanmälningar och serviceärenden. Vidare innefattar rollen även dagliga ronderingar, avhjälpande och planerat underhåll samt service och underhåll av fastigheterna. Utöver det säkerställer du, genom eget arbete och teknisk support till fastighetsskötarna, att försörjningssystem och installationer fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästernas förväntningar.

Som drifttekniker är du främsta kontaktperson för hyresgäster vid uppkomna ärenden där ditt fokus är att ge hyresgäster en positiv upplevelse. Du rapporterar till fastighetschefen och kommer ha ett nära samarbete med fastighetsförvaltaren, fastighetsteknikerna, fastighetsskötarna och hyresgäster. Därtill ansvarar du för kontakt med leverantörer.

* Tillsyn och ansvar för fastighetstekniska system
* Kontakt med leverantörer
* Följa underhållsplan för fastigheterna

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flerårig erfarenhet som drifttekniker eller annan likvärdig roll
* Erfarenhet av fastighetsdrift och arbete med fastighetstekniska system, exempelvis el, ventilation och VVS
* Erfarenhet av övervakningssystem, meriterande med erfarenhet av Bastec
* Kunskap om brandlarm och sprinkler
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll där du ges möjlighet att hjälpa kunder och ge förstklassig service som bidrar till hög kundnöjdhet. För att lyckas i rollen ser vi att du är en prestigelös person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Då du är ansiktet utåt för Kunskapsporten är du mån om att ha ett professionellt och välkomnande bemötande gentemot hyresgäster och andra kontaktytor. Du har lätt för att samarbeta med andra och är lyhörd för hyresgästernas önskemål. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning. Slutligen ser vi att du är noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du utgår ifrån kontoret i Malmö eller Svedala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare