Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

District Manager / Distriktschef till Shurgard

Ansök nu

Har du erfarenhet av att arbeta som regions-/distriktsansvarig inom försäljning, retail eller service? Har du dessutom arbetat i en konceptstyrd verksamhet och drivs att arbeta operativt i din ledarroll? Shurgard erbjuder dig möjligheten att driva framgångsrika butiker, i ett marknadsledande företag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Shurgard.

Om företaget

Shurgard Europe är den största utvecklaren, ägaren och operatören av privata kunders och företags magasineringslösningar i Europa - med 39 anläggningar i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Örebro, Östergötland och Västmanland. Sammanlagt har de över 260 förrådsanläggningar i 7 europeiska länder. Shurgards förrådsanläggningar ligger alltid på väl synliga och lätt tillgängliga platser och betjänar för närvarande mer än 180 000 kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som distriktschef ansvarar du primärt för att driva det operativa arbetet i butikerna i ditt distrikt. Detta innebär ansvar för såväl personal som försäljning och resultat. Du arbetar med breda arbetsuppgifter som innefattar schemaläggning för personal, medarbetarsamtal och uppföljning samt att se över och analysera butikernas mål och resultat. Stort fokus ligger även på att coacha och motivera de anställda i butikerna. Vidare är du även ytterst ansvarig för att implementera nya processer och säkerställa att butikerna i ditt distrikt följer Shurgards uppsatta standarder.

Ditt distrikt kommer bestå av 9 butiker där 4 av butikerna är belägna i Malmö, Lund och Helsingborg och 5 ytterligare butiker kommer finnas på annan ort. I varje butik arbetar en Store Manager och Assistant Store Manager som du har personalansvar för och totalt kommer du ha ca 15-20 medarbetare som du har personalansvar för. Inledningsvis får du en gedigen 3 månaders introduktion och driver projekt på såväl nationell som internationell nivå. Resor och övernattningar inom Sverige ingår.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 2-4 års arbetslivserfarenhet från liknande roll som distrikts-/regionansvarig inom försäljning, retail eller service
* Erfarenhet från att arbeta i en multi-site organisation
* Erfarenhet från att arbeta i en konceptstyrd organisation
* Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* B-körkort

Vi tror att du som söker är kommunikativ och har ett stort eget driv. Du trivs i en roll där du får möjlighet att påverka och har en god förmåga att utveckla och coacha andra. Därtill har du en god struktur i ditt arbete och kan hantera många olika arbetsuppgifter. Du är dessutom van vid att arbeta i ett högt tempo och drivs av att prestera tillsammans med ditt team. Som person vill vi gärna se att du är prestigelös, då du arbetar operativt, leder och utvecklar ditt team mot uppsatta mål.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare