Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Brand Ambassador konfektyr / Merchandiser till B&S Group

Ansök nu

Trivs du i en kundnära roll och vill vara med och positionera B&S produkter på den skandinaviska marknaden? Har du en försäljningsbakgrund inom FMCG och vill ta nästa kliv? Här erbjuds du en möjlighet att vara med på en spännande resa arbeta i en roll som innebär både högt tempo och spännande kunddialoger på ett internationellt bolag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B&S Group.

Om företaget

B&S Group är en internationell koncern som samarbetar med världens premiumvarumärken inom konfektyr, skönhet, sprit, personlig vård och hälsa. De marknadsför, säljer och distribuerar produkter till tax-free butiker, slutkunder och grossister. Med ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter hittar de kundanpassade lösningar för distribution av sortimentet. Deras fokus ligger på långsiktigt partnerskap och strävande efter hållbar och lönsam tillväxt. B&S Groups detaljhandelsgren är specialiserad på taxfree- och resemarknaden för internationella och nationella flygplatser.

Se mer om B&S här:

Arbetsuppgifter

Som Brand Ambassador arbetar du i en kundnära roll där dina arbetsuppgifter innefattar planering och utförande av kampanjer, positionering av produkter i butik och prisuppföljning. Vidare arbetar du med att implementera och kontinuerligt förbättra varuexponeringen i butik genom olika marknadsföringsstrategier. I rollen har du ett nära samarbete med marknadsavdelning, säljavdelningen och en nära dialog med kunder genom fysiska kundbesök. Resor och övernattningar ingår i tjänsten då delar av ditt arbete sker ute på fält med fokus på Skandinavien. Resterande tid utför du administrativa arbetsuppgifter. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och kan på sikt ta vidare steg mot försäljning.

* Strategiskt arbete för att främja försäljning av varor i butik
* Kund- och försäljningsfokus
* Analysering av priser och kampanjer för att stärka varumärket
* Exponering av varor för ökad försäljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom dagligvaruhandel eller FMCG, med förståelse för försäljning i butik
* Meriterande med erfarenhet av försäljning inom konfektyr
* Meriterande med internationell erfarenhet, exempelvis från arbete eller studier utomlands
* Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift
* God dator- och systemvana samt vana att arbeta i Officepaketet (Excel)
* B-körkort

Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Du har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och har lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Som person ser vi att du är driven och orädd för att ta kontakt med nya människor, du är kommunikativ och har en naturlig förmåga att bygga relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du är till stor del resande i tjänsten. Kontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare