Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Analytiska kemister till SEVER Pharma Solutions

Ansök nu

Har du ett intresse för läkemedelsindustrin och vill arbeta på ett företag i framkant? Har du utbildning i, eller tidigare erfarenhet av, kemi och analystekniker såsom GC, HPLC, UV och FT-IR samt arbetat enligt GMP? Trivs du i en roll där du arbetar noggrant och strukturerat? SEVER Pharma Solutions söker nu analytiska kemister till en spännande tjänst på deras QC-avdelning, sök redan idag!

Om tjänsten

Dessa tjänster är direktrekryteringar vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SEVER Pharma Solutions.

Om företaget

SEVER Pharma Solutions ligger i Malmö där de utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har de levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Deras kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 300 personer. Produktionen fortsätter öka på SEVER Pharma Solutions och med det så har även QC behov av att växa! Klicka här för att läsa mer om SEVER Pharma Solutions.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 inom Life Science erbjuder de dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Du delar SEVER Pharma Solutions tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för dem:

* Göra skillnad
* Nära kunderna
* Bästa arbetsplatsen

Avdelningen har cirka 50 medarbetare fördelade på tre grupper och supportfunktioner. Grupperna är ansvariga för analys av råvaror, färdigvara respektive analytisk utveckling. Varje grupp har en gruppchef och arbetar efter tydliga mål och egen planering men avdelningen arbetar också tillsammans med övergripande mål, gemensamma arbetsuppgifter och förbättringar inom områden som arbetsmiljö, inköp och arbetsprocesser.

Arbetsuppgifter

Som Analytisk Kemist tillhör du QC-avdelningen och ingår i ett av teamen, mot råvara eller färdigvara, om cirka 15 personer.

Råvarugruppen ansvarar för analys av råvaror för kommersiell produktion och eventuellt även råvaror till utvecklingsprojekt. Gruppen arbetar med många olika analystekniker såsom FT-IR, Titrering, GC, och spektrofotometri som främst analyseras enligt farmakopémetoder.

Färdigvarugruppen ansvarar för analys av alla kommersiella produkter och stabiliteter. Gruppen ansvarar för analyserna av ca 10 produkter med stor bredd på analysmetoderna men ändå ett tydligt fokus på HPLC.

Du arbetar med praktiskt laboratoriearbete, analys av råvaror eller färdigprodukter, dokumenterar, skriver utredningar och rapporterar resultat. Du arbetar självständigt samtidigt som du arbetar i nära samarbete med dina kollegor med de olika analysteknikerna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk utbildning motsvarande kandidat- eller mastersexamen med kemisk inriktning
* Erfarenhet av att arbeta i liknande roll inom QC med analys, med fördel inom läkemedelsbranschen är meriterande
* God laboratorievana och erfarenhet av att arbeta enligt GMP är meriterande
* Erfarenhet av farmakopémetoder och analystekniker som FT-IR, Titrering, GC, HPLC, och spektrofotometri är meriterande
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Vi söker efter dig som är självgående och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du förstår vikten av gott samarbete med kollegor samtidigt som du har förmåga att ta ansvar för att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt sätt. Vidare trivs du i en laboratoriemiljö där du får arbeta kvalitetsmedvetet och följa rutiner och beprövade arbetssätt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare