Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Analytisk kemist omgående till läkemedelsföretag

Ansök nu

Har du en akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning och vill arbeta med analyser av läkemedelsprodukter? Har du kunskap inom HPLC, UPLC och GC?

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till och med årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår beställare. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Mer information ges vid en eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som Analytisk kemist utför du kemiska och fysikaliska analyser av läkemedelsprodukter. Du arbetar uteslutande i labbmiljö tillsammans med ditt team. Utöver de olika analyserna du utför, främst HPLC, GC och titrering, ansvarar du för att därefter utvärdera och rapportera resultaten. Du arbetar självständigt samtidigt som du arbetar i nära samarbete med dina kollegor på de olika stationerna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk utbildning med kemisk inriktning
* Kunskap i HPLC, UPLC, GC (meriterande)
* Kunskap i våtkemi, titrering, UV/vis
* Erfarenhet av GMP (meriterande)
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker efter dig som är självgående och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du förstår vikten av gott samarbete med kollegor samtidigt som du har förmåga att ta ansvar över att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt sätt. Vidare trivs du i en labbmiljö där du får arbeta kvalitetsmedvetet och följa rutiner och beprövade arbetssätt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare