Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av en ledande skandinavisk SaaS-uppskalning för hållbarhet och samtidigt bidra till den globala hållbarhetsomställningen för företag?

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt av Position Green.

Om företaget

Vill du vara en del av en ledande nordisk hållbarhetsskala och samtidigt bidra till den globala hållbarhetsomställningen för företag? Position Green befinner sig i en stark scaleup-fas och vi letar efter nya fantastiska talanger till vårt säljteam. Position Green är en ledande renodlad hållbarhetspartner med ett uppdrag att revolutionera hur företag integrerar hållbarhet. Genom vår SaaS-mjukvara för datahantering, strategisk rådgivning och e-learningtjänster gör Position Greens erbjudande hållbarhet handlingsbart och mätbart, vilket hjälper företag att påskynda sin hållbarhetsomställning samtidigt som de stärker sin konkurrenskraft och långsiktiga överlevnad. Vi kommer från Norden, men vi är verksamma över hela världen för att hjälpa våra kunder att navigera och lyckas med hållbarhetsarbete.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du att spela en central roll i vår organisation och engagera dig med både befintliga och potentiella kunder. Ditt ansvar inkluderar att förstå kundernas behov, se till att de är nöjda och bidra till intäktstillväxt. När du rapporterar till en säljteamledare kommer du att vara en del av ett team fullt av ambition, kunskap och glädje.

* Demonstrera och sälja vår hållbarhetsprogramvara till potentiella kunder
* Hantera och driv säljcykler med potentiella kunder
* Samarbeta med kollegor på Customer Success-avdelningen för att stödja och upprätthålla kundrelationer
* Delta i seminarier, nätverksevenemang och kundengagemangsaktiviteter
* Var beredd på att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett entreprenöriellt och snabbväxande företag

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område (t.ex. företagsekonomi, nationalekonomi, statsvetenskap)
* Erfarenhet av B2B-försäljning, gärna ett Saas-företag
* Erfarenhet av att utveckla kundrelationer
* Passion för försäljning och hållbarhet
* Yrkesmässiga språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att trivas i den här rollen är du van vid att hantera hela säljcykler och förstå vad som krävs för att framgångsrikt stänga affärer. Personligen har du en positiv attityd, nyfikenhet och ett sinne för humor. Du är en doer som trivs i en miljö med högt tempo och som ständigt utmanar dig själv för att uppnå mål. Ni ser fram emot att arbeta i ett växande team som triggar varandra till stordåd och drivs av att bidra till en positiv förändring.

Övrig information

Start: Mars
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.