Undersköterska / Barnsköterska till Barnläkarmottagning i Malmö

Undersköterska / Barnsköterska till Barnläkarmottagning i Malmö

På Slottstadens läkarhus i Malmö finns Barnläkarmottagningen Slottstaden sedan flera år. Nu söker vi en specialistutbildad barnsköterska (ej att förväxla med ett annat samhällsviktigt yrke: barnskötare) alternativt en utbildad undersköterska. Du ska tycka om barn, vara nyfiken på nya arbetsuppgifter och ha god samarbetsförmåga. Har du ingen tidigare erfarenhet av allergi och astma så utbildar vi dig, viktigast är personlig lämplighet och intresse för att utvecklas. Erfarenhet av sjukvård är ett önskemål och erfarenhet av barnsjukvård är starkt meriterande. Du jobbar nära barnläkaren och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med initial provanställning i 6 månader på 80 %. Arbetet är förlagt kontorstid. Arbetsuppgifterna är bland annan kapillär och venös provtagning samt utbildning för föräldrar och barn om eksembehandling. Vidare kommer du att utföra spirometriundersökningar, gå igenom inhalationsteknik, göra pricktest samt en del administrativa uppgifter som bokning av patienter i telefon och skicka kallelser.

Välkommen med din ansökan genom att maila personligt brev och CV till Verksamhetschef Olof Rask. Rekrytering sker löpande så dröj inte med ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)