Hoppa till innehåll
Bodycote logotyp

Mekaniker / Underhållstekniker

Ansök nu

Mekaniker/ Underhållstekniker
till vår enhet i Malmö

Kan du mekanik och tycker om energin som kommer när du får göra det där extra rycket när det behövs? Då kanske detta jobb är din nästa utmaning!  

Karl går i pension efter 37 år hos oss, därför söker vi nu en mekaniker / underhållstekniker. Du kommer att ingå i ett team på två personer som underhåller våra olika utrustningar.

Om arbetsplatsen: 
Verkstaden i Malmö är idag en stor verkstad för legovärmebehandling till svensk verkstadsindustri. Här har vi en stor helautomatisk line för traditionell sätt- och seghärdning. Vi har även ugnar för vakuumprocesser samt även induktionshärdning. Vi är 22 anställda på plats i Malmö, totalt är vi 275 anställda inom koncernen i Sverige.

Bodycote startades för nästan 100 år sedan, och vi kan med stolthet säga att vi är kända för vår stora kunskap och pålitlighet. Globalt är vi världsledande på termiska processer. Bodycote är ett stabilt bolag med god lönsamhet och vi planerar att växa ytterligare både genom förvärv och organiskt.

Vi servar både stora och små kunder inom en mängd områden, t.ex. fordon, försvar, gruvnäring, energi, tillverkande industri etc. Verkstaden är bemannad mån-fre, men vi bedriver verksamhet dygnet runt sju dagar per vecka. Du arbetar dagtid på vardagar.

För att lyckas med rollen som mekaniker / underhållstekniker behöver du ha:

  • bakgrund som tekniker eller mekaniker
  • erfarenhet av mekaniska reparationsarbeten

Vi tror att du har arbetat några år som underhållstekniker, servicetekniker, verkstadstekniker, mekaniker eller reparatör och att du inte är rädd för att själv ta i, när det behövs. 

Personliga egenskaper:
Du är prestigelös och tycker om att arbeta både självständigt och i ett team tillsammans med andra. Dina kunskaper gör att du är trygg i ditt dagliga arbete och du tycker det är viktigt att följa instruktioner för säkert arbete. Du gillar att arbeta med löpande förbättringsarbete. Riktigt bra kundservice och viljan att utveckla företaget är vårt signum och nyckeln till vår framgång.

Några ord från Michael Schütt, General Manager AGI södra Sverige:
"Att jobba på Bodycote har många fördelar. Det är ett globalt företag med platt organisation och snabba beslutsvägar. Varierande arbetsuppgifter tillsammans med trevliga kollegor samt även fokus på hållbarhetsfrågor gör att jag trivs. Verkstaden har trogna medarbetare med hög kompetens och tillsammans jobbar vi som ett lag och löser de uppgifter som vi ställs inför."

Mikael Borgström, underhållstekniker berättar kort:
”Arbetet är omväxlande och innebär ibland snabba anpassningar till oförutsedda händelser. Det är kul att få möjligheten att utveckla nya lösningar och förbättra befintliga, tillsammans med mina kollegor. Vi delar med oss av erfarenheter och kompetens för att skapa ett bra arbetsklimat och göra det roligt att gå till jobbet varje dag." 

Om arbetet som mekaniker /underhållstekniker:
Som mekaniker /underhållstekniker arbetar du både med förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder dagligen. Du kommer att arbeta både i mindre team och självständigt, med mycket eget ansvar. Att själv vilja utvecklas och lära sig mer, är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vi har många olika typer av maskiner och utrustningar. Då vi är en mindre organisation arbetar du tillsammans med Operatörer och andra avdelningar på verkstaden. 

Vi är ett serviceföretag med korta ledtider till våra kunder. Om något händer är det viktigt att vi arbetar flexibelt inom underhållsgruppen för att åtgärda och förbättra. 

Vi erbjuder: 
Tillsvidareanställning med fast månadslön och fem veckors semester samt en bra tjänstepension. Möjlighet till flexibel arbetstid finns, och vi har friskvårdsbidrag. Du kommer in i ett glatt gäng med bra gemenskap där vi hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi växer och utvecklas så det finns bra möjligheter till personlig utveckling inom företaget.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta:
SR HR Businesspartner Lennart Blomgren på telefon 031 - 332 19 53, alt lennart.blomgren@bodycote.com eller vår General Manager AGI Sweden South, Michael Schütt på telefon 040-143206 alt michael.schutt@bodycote.com

Vi har löpande urval så skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen.

Bodycote plc är med ca 165 verksamheter världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 22 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige är i behov av nya medarbetare. Bodycote Värmebehandling AB har fem verkstäder i Sverige - från Hudiksvall i norr till Malmö i söder och våra systerföretag har ytterligare fyra anläggningar i landet. Läs mer om oss på www.bodycote.com Enligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärligt och transparent beteende. Värdeskapande är kärnan i vår verksamhet och står i fokus i allt vi gör. 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare