Hoppa till innehåll
Bilutrustarna söker en ny lagspelare till vårt team i Malmö!

Företaget
Bilutrustarna har funnits sedan 2006 och vi är specialiserade på att utrusta transportbilar. Oavsett kundens behov, vår styrka ligger i känslan att hitta rätt lösning som i slutändan förenklar arbetsdagen. Till vår hjälp har vi ett stort antal leverantörer som ger oss ett brett register och valmöjligheter i vår strävan att nå hundraprocentig kundnöjdhet. Bilutrustarna finns i Ängelholm & Malmö. Totalt är vi 12 st anställda.

Arbetet
En arbetsdag som Bilutrustare, är fylld med variation och utmaningar. Installation av bilinredningar, flakbyggnationer, montering av blixtljus, alkolås, kranar, liftar, arbetsbelysningar och omvandlare. Alla dessa och många fler, kommer finnas med på din arbetsorder. Arbetet ställer krav på uppfinningsrikedom och ett utpräglat know-how. Ibland behöver vi tillverka en egen lösning för att projektet skall gå i hamn. Teamets styrka ligger i en mångårig erfarenhet och tillsammans hittar vi möjligheter och rätt väg framåt. På Bilutrustarna jobbar vi hårt och har roligt på vägen!

Din bakgrund
För att kunna arbeta hos oss behöver du ett B-körkort. Vi ser gärna att du har en bakgrund som fordonselektriker eller liknande erfarenhet. Som person är du ordningsam och noggrann i ditt arbete. Du behöver vara en lagspelare som gillar högt tempo och som behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas efter en 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering. För frågor om tjänsten, kontakta gärna vår VD Torbjörn Nilsson eller vår platschef Thomas Rasmusson. Vi ser gärna att din ansökan innehåller referenser från tidigare arbete.


Kontaktuppgifter
Torbjörn Nilsson VD 0703-150470
Thomas Rasmusson Platschef 0707-488357
Mer info
Kontaktperson
Torbjörn Nilsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (10 dagar kvar)

Liknande jobb