Billetlugen/Eventim Scandinavia söker "Event Support"

Billetlugen/Eventim Scandinavia söker "Event Support"

Vill du arbeta med de bästa programvarulösningarna för konserter och live-evenemang i Skandinavien?

Om du vill hjälpa till att se till att konserter och andra kulturupplevelser i Skandinavien levereras på bästa sätt med hjälp av den bästa tekniken och servicen, söker Billetlugen en engagerad evenemangssupport.

Om tjänsten:

Billetlugen, som är en del av Eventim Scandinavia, tillhandahåller biljettsystem och support till arrangörer av konserter och live-evenemang i Danmark, Sverige och Norge, t.ex. konserter med Ed Sheeran och Rammstein.

Du kommer dagligen att hjälpa våra kunder att använda vårt system för åtkomstkontroll - den produkt som våra partner använder för att skanna biljetter till sina evenemang. Arbetet kommer att ske både via telefon, e-post och i vissa fall under kundbesök.

Tjänsten innebär en kombination av administrativt och operativt arbete och ingen dag är den andra lik. De flesta dagarna kommer du att tillbringa på vårt skandinaviska huvudkontor i Carlsberg Byen Köpenhamn, men det kommer också att finnas dagar då du jobbar ute på olika evenemang.

Du kommer att ansvara för att samordna uppgifter för vårt team på plats, som främst arbetar med evenemang. Dessutom ansvarar du för att hantera den tekniska utrustningen (biljettläsare, biljettskrivare osv.) som finns på våra kunders arenor.

Det är viktigt att du är beredd att arbeta på flexibla arbetstider, eftersom en del av ditt arbete med evenemang och kundbesök kan ske på kvällar och helger, och en del resor i Skandinavien kan också förväntas.

Vem är du?

Du är en glad person som bidrar med positiv energi samtidigt som du är strukturerad och har ett praktiskt förhållningssätt till uppgifter.

Programvaran som används av Billetlugen används också vid några av världens största evenemang, inklusive OS 2024 i Paris, EM i handboll etc., så du måste ha en god förståelse för programvara och komplexa system.

Du ser utmaningar snarare än begränsningar, har ett öga för detaljer och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Du behöver inte nödvändigtvis ha en teknisk eller IT-examen, men du har ett stort intresse för teknik och kunskaper om nätverk, server- och hårdvarudesign är en fördel.

Du talar och skriver flytande svenska och det är en fördel om du förstår och kan göra dig förstådd på ett eller flera av de övriga skandinaviska språken. Dessutom måste du behärska engelska flytande i tal och skrift.

Du har minst en avslutad gymnasieutbildning och gärna en högre utbildning.

Vi erbjuder:

Du kommer att arbeta i nya kontorslokaler centralt belägna i Carlsberg Byen i Köpenhamn tillsammans med passionerade kollegor som alla bidrar till en stimulerande och bra arbetsmiljö med hög yrkeskompetens. Våra sociala evenemang stärker vår vilja att hjälpa varandra och våra kunder.

Vi tar hand om våra kollegor, till exempel genom att ha ett massageprogram på kontoret, ett hälsosamt och varierat lunchprogram och hälsosamma initiativ i form av gemensamma evenemang som inkluderar motion.

Denna heltidsanställning är avlönad i enlighet med kvalifikationer och erbjuder ett bra pensionssystem, som även omfattar en olycksfallsförsäkring.

Om Billetlugen:

Billetlugen är en del av Eventim, som är Europas största företag inom biljettförsäljning och liveunderhållning. Våra samarbetspartners är ledande konsertlokaler, festivaler, konsert- och evenemangsarrangörer.

Vi erbjuder marknadens starkaste lösningar för att stödja biljettförsäljning och genomförande av evenemang med biljettsystem och marknadsföringskanaler, systemstöd och kundservice som är optimerade för våra partners nuvarande behov.

Billetlugens moderbolag CTS Eventim är noterat på den tyska börsen, hade intäkter på 1,4 miljarder euro 2019 och sysselsätter mer än 3 000 personer världen över.

Skicka din ansökan till HR Manager Jennifer Christensen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Christensen
Telefon +45 53760907
Email Mejla Jennifer Christensen
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.billetlugen.dk/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (26 dagar kvar)