Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker nu en engagerad ekonomiassistent till Porsche Center i Malmö. Vi erbjuder dig en spännande, modern och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent där de dagliga arbetsuppgifterna bl.a. består av placering av inbetalningar, kravhantering, avstämningar, utredningar, analysarbete och faktureringsarbete. Vi arbetar i enlighet med Lean-modellen, varför det är viktigt att du trivs med att jobba med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.

Vad vi önskar av dig
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • God datorvana, goda kunskaper i Officepaketet.
  • Erfarenhet av boksluts- och redovisningsarbete är meriterande. Liksom viss kredit-hantering/handläggning.
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
Som person är du affärsmannamässig och positiv. Du har sinne för detaljer, är strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du är driftig och tar egna initiativ inom givna ramar.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Porsche Center i Malmö. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Johan Nilsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare