Hoppa till innehåll
Malmökontoret söker nu kyltekniker till våra avdelningar kyla entreprenad och serviceavdelningen.

Som kylmontör till vår entreprenadavdelning och kyltekniker till serviceavdelning får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Vi tror mycket på att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt ge ett större ansvar. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Hos oss finns stora möjligheter till ett väldigt varierande arbete.

Vi finner det viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt såväl i team som med dina kollegor. Du har god erfarenhet av att jobba med kyla/värme, är uppdaterad vad gäller ny teknik samt upplevs som en kreativ problemlösare inom ditt område. Vidare är du är teknisk lagd och villig att lära av andra, men också att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet.

Vad förväntar vi oss av dig?
 • Certifiering kyla kategori I för kyltekniker.
 • Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, SDF eller liknande system)
 • Vi värdesätter din förmåga att arbeta strukturerat.
 • B-Körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Övriga meriter som värderas högt är: el, Styr & regler.
Vi erbjuder:

Vi är ett härligt gäng som söker dig som arbetar inom kyla, vi erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.
 • Friskvård
 • Utbildningsmöjligheter
 • Karriärsteg
 • Team-aktiviteter
 • Företagshälsovård
Vi arbetar med löpande urval. Läs mer om bemt på https://www.bemt.nu/

Meddela i ansökan om vilken tjänst du söker genom att ange entreprenadavdelning eller serviceavdelning på ansökan.

Kontaktuppgifter för jobben:

Servicechef: Johan Rengbo
E-post:johan.rengbo@bemt.nu
Telefon: 040-6550427

Projektchef: Mattias Pettersson
Telefon: 040-6690485
E-Post:mattias@bemt.nu
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö. bemt är 170 talet anställda och finns med kontor i Kristianstad, Helsingborg Stockholm samt Sundsvall. bemt är uppdelat i olika avdelningar bestående av ventilation, ovk, styr och regler, kyla, tryckluft, VVS, elteknik, solceller och energi avdelningar samt service managementsystem. Inom alla avdelningar jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsulttjänster. Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag mm, många med etableringar i hela landet. bemt AB ingår i bemtgruppen som idag består av flera olika bolag i flera olika branscher. Koncernen omsätter idag 350 Mkr och vårt verksamhetsområde är Skandinavien.

Du kommer arbeta i ett bra team med hela bemtgruppen i ryggen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare