Kylmontör

Kylmontör

Malmökontoret söker nu till entreprenadavdelning driven, ansvarsfull och certifierad kyltekniker med erfarenhet och kylkompetens till vår expanderande verksamhet i Stockholmsområdet.

Som kyltekniker till vår entreprenadavdelning på bemt AB får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Vi tror mycket på att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt ge ett större ansvar. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Hos oss finns stora möjligheter till ett väldigt varierande arbete.

Vi finner det viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt såväl i team som med dina kollegor. Du har god erfarenhet av att jobba med kyla/värme, är uppdaterad vad gäller ny teknik samt upplevs som en kreativ problemlösare inom ditt område. Vidare är du är teknisk lagd och villig att lära av andra, men också att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet.

Vad förväntar vi oss av dig?
 • Certifiering kyla kategori I för kyltekniker
 • Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem).
 • Vi värdesätter din förmåga att arbeta strukturerat.
 • B-Körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Övriga meriter som värderas högt är: el, Styr & regler.
Vi erbjuder
Vi är ett härligt gäng som söker dig som arbetar inom kyla, vi erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.
 • Friskvård
 • Utbildningsmöjligheter
 • Karriärsteg
 • Team-aktiviteter
 • Företagshälsovård
Du kommer arbeta i ett bra team med hela bemtgruppen i ryggen.

Vi arbetar med löpande urval.

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här
Projektledare: Dennis Persson
E-post: dennis.persson@bemt.nu
Telefon: 040-6690485

Projektchef: Mattias Pettersson
E-Post: mattias@bemt.nu
Telefon: 040-6690481
Mer info
Kontaktperson Mattias Pettersson
Telefon 040-6690485
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bemt.nu
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

bemt AB är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö. bemt har 170-talet anställda och finns med kontor i Kristianstad, Helsingborg, Stockholm samt Sundsvall. bemt är uppdelat i olika avdelningar bestående av ventilation, OVK, styr och regler, kyla, tryckluft, VVS, elteknik, solceller och energiavdelningar samt service managementsystem. Inom alla avdelningar jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsulttjänster.
Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker och bensinbolag mm. Många av dessa med etableringar över hela landet. bemt AB ingår i bemtgruppen som idag består av flera olika bolag i flera olika branscher. Koncernen omsätter idag 350 Mkr och vårt verksamhetsområde är Skandinavien.