Hoppa till innehåll
Baumer logotyp

Innesäljare med stort teknikintresse

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad problemlösare som brinner för teknik, gärna inom automation, el och olika typer av sensorlösningar? Har du erfarenhet som innesäljare, teknisk support eller kanske i en roll som servicetekniker och trivs med varierande arbetsuppgifter och mycket kundkontakt? Då har vi rollen för dig!

Nu söker vi en teknisk Innesäljare!

Placeringsort - Malmö

Som Innesäljare hos Baumer Group...

är du en nyckelperson. Du, tillsammans med en annan erfaren kollega, har ansvaret och det viktiga uppdraget att serva befintliga och nya kunder med allt från prisförfrågningar, produktinformation till större offertunderlag. Du samarbetar med våra säljare för att identifiera nya försäljningsmöjligheter, ge teknisk support samt stötta administrativt med att tex. lägga orders, rådgivning och övervaka avtalsleveranser.

Som du förstår är det här rollen för dig som trivs med en varierad vardag med många olika arbetsuppgifter - tekniska, administrativa och i ständig kontakt med kunder!

Det här kan du se fram emot:
  • Vi hjälps åt! Hos oss är inget jobb för litet eller för stort. Vi är en liten organisation där alla hjälps åt för kundens bästa.

  • Vi löser våra kunders problem! Vi brinner för att ge våra kunder den smartaste lösningen vad gäller sensorer tillsammans med den bästa servicen.

  • Vi gillar teknik! Vi är stolta över att kombinera innovativ teknik med smarta tekniska lösningar för våra kunder. Vi utvecklar ständigt våra produkter för att möta framtiden.

  • Vi är en stolt del av Baumer Group - och hos får du det bästa av två världar! Vi är ett mindre svenskt bolag som är en del av en stor schweizisk koncern.

Du är en serviceinriktad problemlösare..

och vi tror att du har minst några års arbetslivserfarenhet som är relevant för den här rollen. Du kanske har haft en liknande roll i ett annat bolag? arbetat med teknisk support av el-tekniska produkter? eller varit servicetekniker och vill ta steget in i en supporterande roll?

Oavsett vad, så vet vi att din personlighet är det som är viktigast!

Du är en problemlösare och trivs med en varierad vardag med administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter. Du är strukturerad, har god systemvana och är van att driva dig själv och arbetar gärna självständigt.

Du är tekniskt nyfiken och om du har erfarenhet och kunskap om automation, el och olika typer av sensorlösningar eller annan teknisk kunskap som är relevant för rollen så är det en fördel. Din nyfikenhet är alltid en bra egenskap och gör förmodligen jobbet mer intressant.

Vad mer? Eftersom kommunikation är nyckeln i den här rollen, krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och i tal. Har du kunskap i tyska och gillar prata med de nordiska grannländerna så är det välkommet, dock inget krav.

För rollen krävs också körkort.

Baumer Group är en världsledande tillverkare...

av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2800 medarbetare och verksamheter i 39 länder varav egna bolag i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.

Läs mer om oss här - www.baumer.com eller kika på den korta filmen för ett exempel på fantastiska produkter som Baumer erbjuder.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan, urvalet pågår.

Ansök genom att klicka på "Ansök om jobb". Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på Roi Rekrytering - lisa.alsterberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Baumer Group

Omfattning: Heltid och tills vidare

Start: Snarast och enligt överenskommelse.

Placeringsort: Malmö

Baumer logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren