Maskinoperatör Semestervikarie

Maskinoperatör Semestervikarie

Har du tidigare erfarenhet som industriarbetare eller har en teknisk utbildning och är intresserad av sommarjobb? Då kan detta vara något för dig!

Om oss

Vi på Ball i Fosie söker dig som tillsammans med oss vill arbeta under sommaren när vår ordinarie personal går på semester. Du kommer att arbeta i vår produktion som maskinoperatör. Du kommer att arbetar med människor som har ett stort engagemang för sitt arbete och där lagarbete är en viktig del för att lyckas. Vårt syfte är att skapa en inkluderande arbetsplats för alla, bidra till ett hållbart samhälle och en bättre värld.

Våra medarbetare beskriver arbetet som väldigt varierande vilket är uppskattat. De anser att arbete aldrig blir enformigt och något av det roligaste med arbetet är att man tillsammans tar sig an nya utmaningar varje dag. Detta bidrar till ständigt utveckling hos våra medarbetare och en spännande vardag där laganda står i fokus.

Om tjänsten

Vi söker industrimedarbetare som är intresserade av att arbeta med oss under sommaren. Arbetet är på heltid under åtta veckor. Du kommer att arbeta som maskinoperatör med start i början av juni till och med mitten av augusti.

Hos oss arbetar vi 12 timmars pass i ett kontinuerligt skift. Detta innebär att du kommer arbeta dag, natt och vissa helger. Arbetet är på heltid där du arbetar två dagar dagtid, ledig tre dagar, jobbar två dagar natt, ledig tre dagar osv. Skifttiderna är 06.00-18.00, 18.00-06.00. Vi ställer krav på att du kan arbeta under hela perioden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Övervakning av produktionsutrustning
  • Justera olika inställningar på maskiner
  • Dagligt underhåll av maskiner
  • Vara aktiv i förändringsarbete och hålla en hög kvalitét
  • Slutkontroll av den färdiga produkt
  • Att arbeta säkert, vilket innebär att du följer samtliga säkerhetsrutiner
Din profil

Du har fyllt 18 år och har som lägst en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Vi ställer krav på att du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift samt grundläggande kunskap i engelska.Har du tidigare arbetat som industriarbetare, maskinoperatör eller som bilmekaniker är detta meriterande. Du har goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system.

Som person är du flexibel, engagerad och stresstålig. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och ordningsam. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och tycker det är kul att lösa problem. Du är hjälpsam och jobbar gärna i team.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning

Arbetstid: Kontinuerlig skiftgång

Lön: avtalsenlig

Period: V23 – v32

Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)