Hoppa till innehåll
Ball Beverage Packaging Fosie AB logotyp

Maskinoperatör / Processoperatör

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Processoperatör sommarvikariat

Har du tidigare erfarenhet som industriarbetare eller har en teknisk utbildning och är intresserad av sommarjobb? Då kan detta vara något för dig!

Om oss

Vi på Ball i Fosie söker dig som tillsammans med oss vill arbeta under sommaren när vår ordinarie personal går på semester. Du kommer att arbeta i vår produktion som processoperatör. Du kommer att arbeta med människor som har ett stort engagemang för sitt arbete och där lagarbete är en viktig del för att lyckas. Vårt syfte är att skapa en inkluderande arbetsplats för alla, bidra till ett hållbart samhälle och en bättre värld.

Våra medarbetare beskriver arbetet som väldigt varierande vilket är uppskattat. De anser att arbetet aldrig blir enformigt och något av det roligaste med arbetet är att man tillsammans tar sig an nya utmaningar varje dag. Detta bidrar till ständigt utveckling hos våra medarbetare och en spännande vardag där laganda står i fokus.

Om tjänsten

I rollen som processoperatör jobbar du med att övervaka och styra tillverkningsprocessen i vår fabrik. Arbetet är på heltid under tio veckor. Du kommer att arbeta som processoperatör med start i början av juni till och med mitten av augusti.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Övervakning av produktionsutrustning
  • Justera olika inställningar på maskiner
  • Dagligt underhåll av maskiner
  • Vara aktiv i förändringsarbete och hålla en hög kvalitét
  • Slutkontroll av den färdiga produkt
  • Att arbeta säkert, vilket innebär att du följer samtliga säkerhetsrutiner
Hos oss arbetar vi 12 timmars pass i ett kontinuerligt skift. Detta innebär att du kommer arbeta dag, natt och vissa helger. Arbetet är på heltid där du arbetar två dagar dagtid, ledig tre dagar, jobbar två dagar natt, ledig tre dagar osv. Skifttiderna är 06.00-18.00, 18.00-06.00. För att vara aktuell för rollen behöver du kunna arbeta hela perioden.

Om dig

Du har fyllt 18 år och har som lägst en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Då arbetet utförs med strikta säkerhetsregler behöver du behärska svenska språket väl både i tal och skrift samt grundläggande kunskap i engelska.Har du tidigare arbetat som industriarbetare, processoperatör eller som bilmekaniker är detta meriterande. Du har goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system.

Som person är du flexibel, engagerad och stresstålig. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och ordningsam. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och tycker det är kul att lösa problem. Du är hjälpsam och jobbar gärna i team.

Välkommen med din ansökan!

Vi genomför löpande intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen löper ut.

Anställningsform: Visstidsanställning

Arbetstid: Kontinuerlig skiftgång

Lön: avtalsenlig

Period: v.23 – v.33

Sista ansökningsdatum: 2024-03-31

Liknande Jobb

Ball Beverage Packaging Fosie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren