Administratör till Assemblin VS i Malmö

Administratör till Assemblin VS i Malmö

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din roll som Administratör

Som koordinator är du en del av teamet i Malmö för att stärka utvecklingen inom enheten. Du arbetar nära filialchef och projektledare med administrativ uppföljning och stöd till verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Att medverka i ekonomi och personaladministration.

Projektuppföljning, fakturering och leverantörsreskontra.

Tidrapportering och löneunderlag samt utbildningsdokumentation.

Medverka i framtagande av drift- och skötselinstruktioner.

Delta i inköpsadministration.

Administrera eftermarknaden och underhålla befintliga kundrelationer.

Nära samarbete med och stöd till filialen i övrigt förekommande uppgifter.

Tjänsten är en heltidstjänst. Du rapporterar till filialchefen.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och gärna med 5 års erfarenhet av arbete med administration. Du bör ha erfarenhet av affärssystem, gärna från Navision, och god kunskap i Officeprogram.

Som person är du driftig, ansvarstagande och strukturerad. Du är kommunikativ, initiativrik och har förmågan att säkerställa hög kvalité och leveransprecision i ditt arbete. Du har förmåga att ge support och information med integritet till så väl kunder som medarbetare.

Ansökan och kontaktperson

Stämmer detta in på dig? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast den 2022-02-10. Har du frågor om tjänsten kontakta filialchef Glenn Kronqvist tel 010-475 12 75 eller HR-specialist Zakarias Andersson Frick tel 010 475 32 54.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Glenn Kronqvist
Telefon 010 475 12 75
Email Mejla Glenn Kronqvist
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (6 dagar kvar)