Hoppa till innehåll
Assemblin Ventilation logotyp

Handläggande konstruktör till Assemblin Ventilation i Malmö

Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren projektör inom ventilation som är intresserad av en ny utmaning i karriären? Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi har många spännande projekt på gång, därför söker vi nu en handläggande konstruktör som vill ansluta till vårt team. Ta chansen att bli en del av ett utmanande, spännande och utvecklande lag!

Jobbet

Som handläggande konstruktör hos oss kommer du ha en bred och central roll där du arbetar med att leda och driva projekteringen i projekt från start till mål. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att leda och motivera ditt projektteam.

Vem söker vi?
  • Du har 8-10 års erfarenhet av projektering inom ventilation
  • Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.
  • Du är van vid att ha ekonomiskt ansvar i projekt.
  • Kontaktytorna är många, både internt och externt så att du gillar människor och relationer är en förutsättning för att du ska trivas.
  • Du är samarbetsvillig och ansvarstagande med tydlig kommunikation
  • Är du strukturerad, kreativ, självgående och en bra lagspelare är du rätt person för jobbet
Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev, vi ser fram emot att få läsa den. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Jon Pettersson på jon.pettersson@assemblin.se eller 0766-333148.
Assemblin Ventilation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren