Hoppa till innehåll
Inom Areco tror vi att våra
bästa tillgångar som föder framgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själv med kunden i fokus. Vi söker nu en konstruktör/projektingenjör med placering på vårt huvudkontor i Malmö.

Som konstruktör/projektingenjör
är du en viktig del i försäljning av byggobjekten. Du kommer att rapportera till teamledare som också sitter i Malmö.

Arbetsuppgifter

Efter nödvändig grundutbildning i produktkännedom kommer du att arbeta med projektering som innefattar konstruktionsberäkningar, ritningsarbete samt specifikationer och offertarbete avseende Areco's produkter. Du fungerar också som teknisk support till säljare och kunder samt arkitekter och andra konstruktörer.

Lämplig bakgrund

Du är högskole-/civilingenjör inom konstruktion med praktisk erfarenhet av konstruktörsarbete, är detta med inriktning på tunnplåtskonstruktioner är detta särskilt meriterande. Du är bekant med effektivitetsaspekter, ser speciallösningar, och är kreativ vad gäller att få ut optimalt från varje konstruktion. Du har utbildning och erfarenhet att jobba i AutoCAD samt goda kunskaper i engelska såväl skriftligt som muntligt.

Din personlighet

Som person är du drivande och strukturerad med en öppen inställning. Du har lätt för att kommunicera och har en förmåga att driva flera projekt parallellt.
Du har en helhetssyn men fastnar inte i detaljer samtidigt som du är tillräckligt noggrann för att leverera ett gott resultat. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att föra en teknisk diskussion med både kollegor och kunder.

Ansökan och kontakt

Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till Teamledare Christopher
Hast, christopher.hast@areco.se, vid frågor ring Christopher på 0733 38 83 81.

Välkommen med din ansökan!
Areco Profiles AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (44 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Areco Profiles är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåtsprodukter och riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter.
Kunderna finns i 25 länder. Produktion och försäljningsställen finns i ett flertal europeiska länder.
http://arecoprofiles.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb