El-konstruktörer Automation till Malmö och Kristianstad

El-konstruktörer Automation till Malmö och Kristianstad

Nytt år och nya utmaningar. Ta möjligheten att vara med på APOCCAs expansiva resa

APOCCA Group är ett teknikföretag inom industriell el- och automation samt IT. Vi bedriver projekt både nationellt och internationellt inom ett flertal branscher såsom Tillverkningsindustri, Processindustri,
Gruvindustri,Olja & Gas, Bilindustri samt Marin och
Offshore.

APOCCA Group är en komplett leverantör som erbjuder programdesign, elkonstruktion, driftsättning, elskåpleveranser och installation inom samma organisation. Vi bedriver egna projekt men kan också erbjuda ingenjörer på plats hos kund. APOCCA group finns idag i Kristianstad och Malmö samt har ett sälj och servicekontor i Singapore. Inom APOCCA gruppen finns APOCCA som bedriver projekt och konsultverksamhet samt MLK (Malmö Ljus & Kraft) som bygger apparatskåp, ställverk och utför elinstallationer med inriktning mot industrin. Vi är idag inom gruppen ca 40 medarbetare och omsätter totalt ca 95miljoner.

Vad vi erbjuder:
Våra medarbetare är vår största tillgång, därför lägger vi stor vikt vid trivsel på arbetet och utveckling i sin yrkesroll. Du kommer att arbeta i en positiv och öppen företagskultur med korta beslutsvägar och entreprenörsanda, det är tillsammans vi löser de dagliga utmaningarna. För rätt person erbjuder vi stora personliga utvecklingsmöjligheter, ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din egen arbetsdag med stor frihet under ansvar och bra löne- och anställningsvillkor

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kan bestå av alt från utredning till elkonstruktion, installationssamordning och avtestning. Baskunskaper inom PLC och HMI programmering och EX/ATEX ser vi som en merit likaså om du haft rollen som projektledare eller del-projektledare inom el och automationsområdet, resor kan förekomma både i och utanför Sverige. Vi eftersträvar att driva egna projekt men placering hos kund under perioder kan förekomma.

Kvalifikationer:
Du behärskar konstruktionsverktyg såsom Eplan P8, ElproCAD eller liknande och har tidigare erfarenhet av elkonstruktion inom industrin både vad gäller anläggningar och maskiner. Du är väl insatt i konstruktion av bl a styrskåp och ställverk, dimensionering av komponenter och kablage samt är insatt i gällande direktiv. Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet, helst har du varit i branschen i något år. Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export behövs även goda kunskaper i engelska.

Personlighet:
Som person tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt och med en god portion ansvarstagande. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Placeringsort: Valfritt Malmö eller Kristianstad

Ansökan och frågor skickas till Alexander Andersson viktigt med märkning "Elkonstruktör"

alexander.andersson@apocca.se

APOCCA driver denna rekrytering i egen regi, därför undanbedes rekryteringsbolag.
Mer info
Email Mejla APOCCA AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (15 dagar kvar)