Automationsingenjörer till Malmö och Kristianstad

Automationsingenjörer till Malmö och Kristianstad

Nytt år och nya
utmaningar. Ta möjligheten att vara med på APOCCAs expansiva resa


APOCCA Group är ett teknikföretag inom industriell el- och automation samt IT. Vi bedriver projekt både nationellt och internationellt inom ett flertal branscher såsom Tillverkningsindustri, Processindustri,
Gruvindustri, Olja & Gas, Bilindustri samt Marin och Offshore.

APOCCA Group är en komplett leverantör som erbjuder programdesign, elkonstruktion, driftsättning, elskåpleveranser och installation inom samma organisation. Vi bedriver egna projekt men kan också erbjuda ingenjörer på plats hos kund. APOCCA group finns idag i Kristianstad och Malmö samt har ett sälj och servicekontor i Singapore. Inom APOCCA gruppen finns APOCCA som bedriver projekt och konsultverksamhet samt MLK (Malmö Ljus & Kraft) som bygger apparatskåp, ställverk och utför elinstallationer med inriktning mot industrin. Vi är idag inom gruppen ca 40 medarbetare och omsätter totalt ca 95miljoner.

Vad vi erbjuder:
Våra medarbetare är vår största tillgång, därför lägger vi stor vikt vid trivsel på arbetet och utveckling i sin yrkesroll. Du kommer att arbeta i en positiv och öppen företagskultur med korta beslutsvägar och entreprenörsanda, det är tillsammans vi löser de dagliga utmaningarna. För rätt person erbjuder vi stora personliga utvecklingsmöjligheter, ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din egen arbetsdag med stor frihet under ansvar och bra löne- och anställningsvillkor

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kan innehålla allt från utredning, systemering till PLC-programmering, HMI- och SCADA programmering samt driftsättning av olika typer av industri-och processanläggningar och specialmaskiner. Kunskaper inom elkonstruktion och högnivåspråksprogrammering ses som en merit. Eftersom vi är ett leverantörsoberoende ingenjörsföretag använder vi oss av ett flertal styrsystem såsom Siemens, Mitsubishi, ABB och Rockwell m.fl.

Resor kan förekomma i viss utsträckning både i och utanför Sverige för driftsättning eller serviceuppdrag, därför söker vi dig som har ett intresse av att även få uppleva världen i tjänsten. Vi eftersträvar att driva egna projekt men placering hos kund under perioder kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du behärskar minst ett PLC system, operatörsgränssnitt (HMI/SCADA) och industriell kommunikation samt känner dig förtrogen med att utveckla program och elsystem för industrin. Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet, helst har du varit i branschen i ett par år. Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export behövs även goda kunskaper i engelska.

Personlighet:
Som person tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt och med en god portion ansvarstagande. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Placeringsort: Valfritt Malmö eller
Kristianstad

Ansökan och frågor skickas till Alexander
Andersson viktigt med märkning "Automationsingenjör"

alexander.andersson@apocca.se

APOCCA
driver denna rekrytering i egen regi, därför undanbedes rekryteringsbolag.
Mer info
Email Mejla APOCCA AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (28 dagar kvar)