Förrådssäljare Malmö

Förrådssäljare Malmö

Om jobbet
Är du driven, teamorienterad och hämtar energi av att lösa kundens problem? Vill du arbeta för ett större nordiskt bolag i tillväxt? Delar du vår tro på att engagemang, kompetens och samarbete är grundstommen för framgång? Då kan det var precis dig som vi letar efter, som tillsammans med oss vill utveckla affären inom den växande Alligo koncernen!

Ditt anställningserbjudande
Du blir en viktig nyckelperson i Alligos fortsatta tillväxtstrategi. Som medarbetare hos oss får du arbeta i en miljö som präglas av utveckling, snabba beslutsvägar och arbetsglädje. Utöver att vi erbjuder dig ett arbete med stor självständighet, erbjuder vi dig också personalförmåner och kontinuerlig kompetensutveckling på individnivå.

Om avdelningen
Du arbetar i flera team bestående av kundansvariga säljare, innesäljare och kollegor från butik. Arbetet ute hos våra kunder bedrivs i den största utsträckningen på egen hand och där man förväntas att ta fullständigt ansvar för sitt eget kompetensområde med tillhörande tjänster inom bland annat smart service. I rollen varierar det huruvida du har ansvar för flertalet kunder eller är kontaktperson enbart för en, stor kund.

Om tjänsten
I rollen som Förrådssäljare blir du en viktig partner gentemot kunden och arbetar med att upprätthålla goda relationer, identifiera nya affärsmöjligheter och skapa kundnytta för kunden. Du kommer, i nära samarbete med kundansvarig säljare, att upprätta förråd- skåp- & container-lösningar till kund. Du har ansvar för inventering och skötsel av påfyllnad hos kunder inom ditt distrikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Medverka vid upprättande av förråds-, skåps-, container-lösningar mm hos kund i samråd med kundansvarig säljare
  • Inventera och sköta påfyllnaden av leveranser till olika förrådslösningar hos kunder
  • Ansvara för administrationen av förrådslösningar i berörda system
  • Etablera relationer hos kunden och identifiera nya affärsmöjligheter
  • Hantera reklamationer enligt gällande riktlinjer
  • Dokumentation i CRM-system
Om dig
Alligos värdegrund vilar tungt på tre nyckelord – Engagemang, Kompetens och Samarbete. Dessa värdeord är styrande i våra beslut, vår kommunikation och våra dagliga handlingar, både internt och i mötet med kund. Viktiga ord som vi vill skall lysa igenom hos alla våra medarbetare.

För att vi skall trivas ihop ser vi att du är en person som alltid vill leverera hög service och kundnöjdhet, har en god samarbetsförmåga, är duktig på att ta egna initiativ och som motiveras av att ständigt förbättra och effektivisera arbetssätt för ökad kundnöjdhet och lönsamhet.

Utöver din personliga profil behöver du följande:
  • Lägst gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office
  • God svenska i tal och skrift
  • Minst B- körkort
Tidigare bakgrund inom försäljning är meriterande. Erfarenhet av att jobba i bolag som säljer eller nyttjar produkter och/eller konceptlösningar till industrin, likaså.

Om din Ansökan:
Vänta inte med din ansökan, med personligt brev och CV då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Muñoz, du når Alexandra på tel. 08-514 816 45.

Välkommen med din ansökan!

Start: enligt överenskommelse

Omfattning: 100%

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Alligo tror på mervärdet av mångfald och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://alligo.com
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Verksamheten bildades 2020, genom sammanslagningen av Swedol och TOOLS och tog 2021 namnet Alligo och är idag börsnoterade på Nasdaq Stockholmsbörsen.

Sammantaget omsatte Alligo 8,5 miljarder kronor 2021 och har drygt 2300 anställda över hela Norden. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri- och byggsektorn samt offentlig verksamhet. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd.

Vårt uppdrag; "Vi får företag att fungera"