Säljande Projektledare med tekniskt intresse till Alfa SolVind i Dalby!

Säljande Projektledare med tekniskt intresse till Alfa SolVind i Dalby!

Är du den som brinner för kundrelationer och vet att det krävs ett stort lyssnade öra för att inge förtroende? Sätter du gärna på dig stövlarna och klampar omkring i leran när det behövs och har inga problem med att klättra upp på ett tak och kontrollera tjockleken på plåten? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi söker dig som vill vara med på vår spännande resa framåt. Vi brinner för att leverera solcellsanläggningar och få nöjda kunder!


Som Säljande Projektledare...

hos oss följer du kunden från första samtalet tills dess att solpanelerna är på plats. Vi är ett litet företag där du förväntas hugga i där du bäst behövs. Vi tar totalansvar för våra kunders projekt och du förväntas att delta i hela processen. För oss är en nöjd kund det viktigaste!

Din tid fylls bland annat upp av:

  •          Kundmöten, efterföljande projektering, offertskapande samt uppföljning

  •          Projektleda fram till att solcellerna är på plats

  •          Kontakt med leverantörer som mestadels är tyskar, men lyckligtvis nog kan engelska.

  •          Löpande kommunicera med allt från kollegor, arbetsledare, myndigheter till elbolag.

Vi har påbörjat en kraftig tillväxt som har sin grund i ett ökat intresse för solenergi och ett fortsatt förtroende från såväl tidigare som nya kunder. På kort tid har vi både dubblat och tredubblat vår omsättning och framtiden ser ljus ut. Vi förväntar oss att du kommer att bidra till företagets utveckling.

Ditt driv och din förmåga att lära dig produkterna och branschen kommer bli avgörande.

Vi letar efter dig som...

har kunskapen, intresset och drivet som krävs för att ge våra kunder tryggheten genom hela projektet. Vi har stort fokus på kvalité och för oss är det absolut viktigast att kunden är nöjd med oss som leverantör. Har du kunskap om Solceller och har arbetat i liknande roll tidigare är det självklart meriterande.

Du arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Du innehar minst B-körkort. Meriterande om du har utökat B-behörighet (B96).

Som person...

ser vi att du är den som kan kommunicera med alla olika typer av människor och är riktigt duktig på att skapa förtroende genom din kunskap och dina erfarenheter. Du vill arbeta i en roll där du får möjligheten att bygga långsiktiga kundrelationer och vidareutveckla bolaget.

Vi tror att du har ett eget inre driv samtidigt som du vet om att det är tillsammans med teamet och kollegorna som vi når våra mål. Hos oss är det viktigt med prestigelöshet och att man passar in i vårt härliga gäng!


Med ett stort intresse för energi...

och att ha sett behovet kring solceller så startade Jonas Lundberg bolaget Alfa Solvind i Skåne AB år 2012 med bas i Torna Hällestad. Jonas är utbildad civilingenjör och har många års erfarenhet inom branschen. Efter en mångårig ökad försäljning öppnade vi kontor i Dalby 2017 och är idag 9 anställda.

Vi vill hjälpa villaägare, lantbrukare, företag och föreningar att producera egen el, vare sig det gäller att investera i en ny installation eller utöka en befintlig. Vi tar det fulla ansvaret för installationen och vi är med från idé till att solcellerna är installerade på taket och inkopplade på elnätet.

Vi utgår från Dalby, Lund men vi levererar, säljer och monterar system över hela Skåne. För mer information om oss och våra produkter, besök vår hemsida www.alfasolvind.se 

Om detta låter som en spännande utmaning för dig...

är du varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://workspacerecruit.com/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (35 dagar kvar)