Hoppa till innehåll
Ansök nu
Följ med oss in i en mer hållbar framtid som vår nya projektledare! Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation?

Vill du leda spännande projekt som hjälper oss att vara fortsatt världsledande inom färg- och ytbehandling? Då är det kanske du som är vår nya projektledare!

Vad erbjuder vi dig på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Som projektledare på AkzoNobel kommer du, tillsammans med fyra andra i ingenjörsteamet, vara ytterst ansvarig för våra installationsprojekt på siten strax utanför Malmö. Vi har en spännande resa framför oss där du kommer utgöra en viktig faktor och ha direkt inverkan på AkzoNobels hållbarhetsarbete genom att driva projekt inom automatisering och effektivisering av processflöden kopplade till tillverkningen av våra produkter. Ditt arbete kommer resultera i mer precisa processer samtidigt som vi kan ta vårt ansvar att ta hand om planeten.

Du kommer arbeta för projekt av olika omfattning från projektplanering till avslut, vanligtvis brukar projekten ligga någonstans mellan 6 månader till 2 år. Med dig som vår nya projektledare ansvarar du för kvalité, budget och tidplan så att beställarens önskemål kan förverkligas på bästa möjliga vis. Du kommer att driva projekt som automatiserar och effektiviserar processer vilket kommer resultera i att vi kan producera färg på ett mer hållbart och kostnadseffektivt sätt.

Utöver detta kan dina arbetsuppgifter se ut på följande vis:
  • Delegera projektuppgifter och arbetsleda såväl interna som externa resurser.
  • Med stöd av inköpsavdelningen, göra upphandlingar av utrustning, tjänster och entreprenader till dina projekt.
  • Kontinuerligt följa upp projektens utveckling för att analysera korta- och långsiktiga mål och göra anpassningar i projekten utifrån finansiella analyser.
  • Identifiera möjliga scenarion som skulle kunna resultera i potentiella säkerhetsrisker.
  • Samordna med andra avdelningar och projekt för att säkerställa att alla aspekter av varje projekt är kompatibla.
Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site strax utanför Malmö och rapportera till Peter Sundin, Engineering & Maintenance Manager.

Vem är du?
Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du är processtänkande och kan se till både detaljer som till helheten, alltid med våra höga säkerhetskrav i åtanke. Förändringar driver dig och du tar dig an alla arbetsuppgifter med ett stort engagemang som smittar av sig till dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan sätta dig in i olika roller för att verkligen förstå beställares behov. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.

För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och ett par års erfarenhet av projektledning inom industritillverkning. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Har du arbetat med, eller har erfarenhet av, automation inom maskin eller processtyrning är det starkt meriterande.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Peter Sundin, Engineering & Maintenance Manager, +46 708 35 25 75

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Lead Nordics, +46 708 35 65 22
Mer info
Kontaktperson
Peter Sundin
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Strax utanför Malmö ligger ett ledande färgföretag med fokus på innovation och hållbarhet. En site som är en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av färg till inom- och utomhusmiljöer för konsumenter, kunder och industrin. Verksamheten består i huvudsak av två bolag.

Akzo Nobel Industrial Coatings
som är ledande inom försäljning och tillverkning av färg och beläggningar för industriell ytbehandling för träprodukter såsom fönster, dörrar, golv och möbler. Några av kunderna är IKEA, Montana och Tarkett. Det andra företaget Akzo Nobel Decorative Coatings utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter är. I portföljen finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin och Cuprinol. På siten arbetar 560 stolta medarbetare med att tillgodose våra kunders behov av produkter och tjänster av hög kvalitet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare