Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Nordic Sales Coordinator

Ansök nu
Gillar du att vara i en central och variernade roll? Då kanske du är vår nya Nordic Sales Coordinator! Just nu söker vi en ny medarbetare på ett vikariat på ett år, välkommen att skicka in din ansökan.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du arbeta med?
Som Nordics Sales Coordinator kommer du arbeta tätt mot framför allt säljarna men även andra avdelningar. Du kommer ha en supporterande roll och vara spindeln i nätet. Du kommer ha ett stort kontaktnät och varierande arbetsdagar, till exempel ta fram statistik från SAP, supportera säljare och planera konferenser. Din roll innehåller även:
  • Delta i pågående processförbättringar och genomförande av affärsförbättringsprojekt
  • Supportera säljkårerna i Norden i deras dagliga arbete
  • Ansvarig för informationsflödet inom försäljningsorganisationen samt extern information gentemot kunder och andra stakeholders
  • Samarbeta med försäljningsledningen för Norden för att identifiera de bästa möjligheterna inom Com Ex (Commercial Excellence)
  • Projektledare för tvärfunktionella försäljningsrelaterade projekt
  • Utveckla och optimera försäljningsorganisationens SharePoint-webbplatser och föra försäljningsorganisationen mot en digitaliserad arbetsplats.
  • Koordinera produktreturer, ansvarig för att informera kunder och interna intressenter.
Detta är ett vikariat på ett år med start omgående. Placeringsort är Malmö, du kommer rapportera till Joakim Kjaer, Commercial Manager Sweden.

Vem är du?
Du som person är självgående, prestigelös och sprider positiv energi. För att bli framgångsrik i rollen bör du vara flexibel, strukturerad och vara målfokuserad. Du är handlingskraftig och tar ett stort ansvar i ditt ansvarsområde. Eftersom tjänsten samverkar med många olika funktioner ställs det höga krav på kommunikation och att du fungerar bra i team.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i en koordinerande roll och gärna mot sälj. Du har god dator och systemvana, meriterande att ha erfarenhet av CRM och SAP. I tjänsten krävs det mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt god förståelse i norska och danska.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partners och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv - utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Joakim Kjaer, Commercial Manager Sweden, joakim.kjaer@akzonobel.com
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Junior Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com
Mer info
Kontaktperson
Joakim Kjaer
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Akzo Nobel Decorative Coatings AB, är ett ledande färgföretag med stort fokus på innovation och hållbarhet, som utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter. Vi är verksamma i samtliga nordiska länder och vårt nordiska huvudkontor ligger utanför Malmö. I vår portfölj finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex, Polyfilla och Hammerite som alla bidrar till att göra hem och offentliga platser vackrare med färg och kulörer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare