Marknadschef Nordsjö Idé & Design

Marknadschef Nordsjö Idé & Design

Har du passion för färg, marknadsföring & detaljhandel? Vi söker nu en ny Marknadschef till Nordsjö Idé & Design som vill axla denna spännande roll!

Vad erbjuder vi dig på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2022. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Som Marknadschef ansvarar du för att utveckla, implementera, utveckla och utvärdera svenska aktivitets- och marknadsplaner samt marknadsstrategier för butikskedjan Nordsjö Idé & Design Sverige. Dina huvuduppgifter innebär följande:
  • Utveckla initiativ för Nordsjö Idé & Design Sverige utifrån den årliga marknadsföringsstrategin
  • Ansvarig för marknadsföring, reklam och PR-aktiviteter för att öka föräljningen, lönsamheten och marknadsandelar
  • Ansvarig för den årliga svenska markndsplanen utifrån design/utförande och "end member communication"
  • "Speaking partner" till butiker i lokala marknadsföringsfrågor
  • Hantera och underhålla kommersiell- och marknadsföringsinformation mot butiker
  • Ansvarig för all Nordsjö Idé & Design marknadsföringsdialog i Sverige för att skapa kampanjer och mediaplan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Du kommer vara placerad på vårt kontor som ligger strax utanför Malmö och du rapporterar till Kedjechef.

Vem är du?
För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet inom marknadsföring och detaljhandel, liksom kunskap och förståelse för butikens verksamhet och produkterbjudanden. Du har en utbildningsbakgrund inom företagsekonomi/marknadsföring. Du har förmågan att driva flera projekt samtidigt vilket ställer krav på dina prioriteringar i projekten. Vi använder oss av MS Office, Wordpress och Google Analytics. Du kan hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du öppen, prestigelös och flexibel. Du har ett stort engangemang och ser helheten i det du gör, är en "doer" men samtidigt noggrann och analytisk. Du har fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt såväl muntligt som skriftligt och trivs i rollen med att skapa många kontaktytor. Du är utmärkt på att administrera, koordinera, kommunicera och presentera.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partner och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Niclas Nilsson,
Kedjechef +46 708 35 52 68

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Lead Nordics, +46 76 112 85 64
Mer info
Kontaktperson Niclas Nilsson
Telefon +46 708 35 52 68
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordsjö Idé & Design butiker inspirerar och levererar hög service med fokus på färg av hög kvalitet till konsumenter och den professionella målaren. Butikerna säljer även tapet, golv och inredningstillbehör. Nordsjö Idé & Design ägs av AkzoNobel och som består av över 110 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr, som till största del drivs och ägs av franchisetagare. För mer information se www.nordsjoidedesign.se