Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du HR-student och vill praktisera på ett stort globalt företag och vara en del i ett av de största rekryteringsprojekten som vi på Talent Acquisition i Norden genomför årligen? Vill du få erfarenhet i rekrytering och allt därtill? Då söker vi just dig!

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Varje sommar när ordinarie personal (främst inom produktion, lager och butiker) har semester, behöver vi sommarvikarier för att hålla igång vår verksamhet. Detta gör att vi inför varje sommar rekryterar cirka 100 sommarvikarier till våra siter i Malmö, Angered, Kristinehamn, Stockvik och Årsta samt till våra Nordsjö Idé & Design-butiker runt om i Sverige. Det är ett stort projekt som kräver noggrannhet, service, samarbete med avdelningschefer, HR Managers och People Services, samt ett driv i att få alla rekryteringar på plats.

Du kommer att tillhöra vårt Talent Acquisition-team, som består av tre personer. Du kommer primärt att arbeta med följande moment i sommarrekryteringsprojektet:
  • Screening av inkommande ansökningar
  • Urval
  • Telefonintervjuer
  • Koordinering av intervjuer och hälsoundersökningar
  • Referenstagning och bakgrundskontroller
  • Anställningserbjudande och avtalsskrivning
  • Planering och medverkan vid introduktionsdagar
  • Administrativa arbetsuppgifter tillhörande rekryteringsprocessen och intro-paket till sommarvikarier
Praktiken är förlagd våren 2024 (januari-juni), mån-fre 8-16:30 och på vårt kontor i utkanten av Malmö. I dialog med kollegor finns möjlighet att arbeta hemifrån. För att kunna göra din praktik hos oss är en förutsättning att du har inplanerad praktik via studier.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du är driven, målmedveten och ansvarsfull. Eftersom du kommer att arbeta med att fullfölja hela rekryteringsprocesser och i projekt krävs det att du är strukturerad och välorganiserad. Din servicekänsla ska vara hög och det ska vara naturligt för dig att ge våra kandidater bästa möjliga upplevelse när de söker jobb hos oss. En stor del av kontaktytorna kommer vara via telefon så det är viktigt att du trivs med detta. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person!

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Urval kommer att ske löpande.

För mer information om tjänsten och processen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Junior Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com, +46 761 46 68 28.
Mer info
Kontaktperson
Samuel Johannesson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.

I Sverige arbetar cirka 970 medarbetare inom vår kommersiella verksamhet eller med tillverkning på någon av våra fabriker i Angered, Kristinehamn, Stockvik och Malmö. Vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare