Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Elektriker

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Christina Borin
Telefon
Ansök nu
Vi söker en ny kollega som Elektriker. Du kommer att ingå i ett engagerat underhållsteam där arbetsglädjen och sammanhållningen är i fokus för att driva utvecklingen i moderna arbetsmetoder på vår site strax utanför Malmö.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Som Elektriker kommer du att lära dig mycket om AkzoNobels internationella verksamhet och hur färgbranschen fungerar i stort. Du kommer arbeta såväl med reparation i vår verkstad som ute på fältet i fabrikerna. Din variationsrika vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Våra styrsystem består huvudsakligen av Siemens, Mitsubishi och ABB. Arbetsuppgifter du sannolikt känner igen dig i:
 • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på anläggningens utrustningar och maskiner.
 • Utföra felsökningar och reparationer.
 • Aktivt bidra och delta i arbetet med ständiga förbättringar.
 • Aktivt arbeta för att driftsstoppen för maskinparken på avdelningarna minimeras.
 • Kunna läsa och förstå PLC program och kunna göra små ändringar vid behov.
 • Dokumentera underhållsarbetet
 • Enskilt ansvara för att säkerhet och skydd efterlevs vid utförande av arbetsuppgifterna.
 • Hålla ordning på utrustning och lokaler.
Tjänsten är på heltid med placering på vår site strax utanför Malmö. Du kommer rapportera direkt till Underhållschefen.

Vem är du?
Vi söker dig som är glad, ansvarstagande och kommunikativ. Samarbete och service är grunden i vårt team. Du har ett starkt intresse för teknologi, är nyfiken och har viljan att utvecklas. För att lyckas väl med arbetet krävs det att du samtidigt är kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta och tycker om ordning och reda. Kännedom om Atex-miljö är meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har följande:
 • Minst gymnasiekompetens inom el/industrielektronik eller motsvarande
 • Erfarenhet av reparations-, service- och underhållsarbeten
 • Kan utföra felsökningar på el- och automationsutrustning, kan tyda el- scheman.
 • Förståelse för flöden i en stor produktion
 • Kommunicerar väl på svenska i tal och skrift, samt god vana att ta till dig information på engelska
 • Har en god datorvana
Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta, Jörgen Dahlgren, Maintenance Manager Engineering, +46 708 355 249
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Manager Nordics, +46 76 112 85 64
AkzoNobel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Strax utanför Malmö ligger ett ledande färgföretag med fokus på innovation och hållbarhet. En site som är en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av färg till inom- och utomhusmiljöer för konsumenter, kunder och industrin. Verksamheten består i huvudsak av två bolag. Akzo Nobel Industrial Coatings som är ledande inom försäljning och tillverkning av färg och beläggningar för industriell ytbehandling för träprodukter såsom fönster, dörrar, golv och möbler. Några av kunderna är IKEA, Montana, Inwido och Tarkett. Det andra företaget Akzo Nobel Decorative Coatings utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter är. I portföljen finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin och Cuprinol. På siten arbetar 560 stolta medarbetare med att tillgodose våra kunders behov av produkter och tjänster av hög kvalitet.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb