Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet av kategoriarbete och ett stort intresse för den bakomliggande datan som krävs för att vi ska kunna köpa in och sälja produkter på ett effektivt sätt? Vill du jobba i en internationell arbetsmiljö och vara en del av vår ambition att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar? Då kanske det är du som är vår nya Kategoriassistent på vår site utanför Malmö?

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2023. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Som Kategoriassistent kommer du främst att stödja Kategoricheferna för att säkerställa att produktsortimentet för handelsvaror är optimerat och korrekt för våra egenägda butiker på den nordiska marknaden. Du kommer i huvudsak att förbereda produktdata och övrig leverantörinformation till vår masterdata team. Du kommer även löpande underhålla och utvärdera prisuppdateringar. Du ingår i ett team på fem personer och tillhör Kategoriteamet för butikerna i Norden. Du kommer även att koordinera marknadsplanen för E-handel i egna butiker med inriktning mot professionella målare samt marknadsplanen för Nordsjö Idé & Design där vissa av våra butiker ingår.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site som ligger strax utanför Malmö och du kommer att rapportera till Group Category Manager.

Vem är du?
Som person har du ett starkt kommersiellt tänkesätt med en affärsmässig förståelse. Du är resultatinriktad och driven och har förmågan att få saker gjorda samt förmågan att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är välorganiserad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en lagspelare med förmåga att skapa nätverk. Vi tror att du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en miljö som ständigt förändras.
Du har relevant eftergymnasialutbildning och / eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och minst ett par års erfarenhet. Du har god eller mycket god kunskap av SAP/ Excel. Erfarenhet / kunskap Axapta en merit.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från inköp- eller kategoriarbete med bred förståelse för detaljhandeln med fokus på yrkesmålare. Gärna erfarenhet av att ha arbetat med butikssortiment eller som butikssäljare. Examen eller motsvarande inom inköp, supply chain eller kommersiellt område samt erfarenhet handel med yrkesmålare är önskvärt. För tjänsten krävs det mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Behärskar du även danska och norska så är det till fördel. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav samt goda kunskaper i SAP och Microsoft Dynamics är önskvärda.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. Av denna anledning utbildar och tränar vi våra Talent Acquisition Partners och rekryterande chefer i att förstå och hantera våra omedvetna fördomar. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv - utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Setterstig, Group Category Manager, +46 708 352 022
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Lead Nordics, christina.borin@akzonobel.com
Mer info
Kontaktperson
Christina Borin
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi levererar hållbara och innovativa färg- och ytbehandlingsprodukter som våra kunder, samhällen och miljön i allt högre grad förlitar sig på. Det är därför allt som vi gör, har sin utgångspunkt i People. Planet. Paint. I vår portfölj av varumärken i världsklass finns International, Interpon, Nordsjö och Sikkens som är betrodda av kunder världen över. Vi är verksamma i mer än 150 länder och har siktet inställt på att globalt bli industriledande i vår bransch. Det är vad du kan förvänta dig av ett banbrytande färgföretag, som har åtagit sig vetenskapsbaserade hållbarhetsmål och som arbetar med konkreta åtgärder för att kunna påverka globala utmaningar - för en bättre framtid för kommande generationer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare