Hoppa till innehåll
AirSon logotyp

VVS-ingenjörer alt Energiingenjörer till AirSon Engineering

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Markus Holmgren
Telefon
Ansök nu
Vill du vara med och utveckla morgondagens mest energieffektiva och hållbara fabriker och anläggningar? Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med de mest komplexa och tekniskt utmanande uppdragen där du följer kundens verksamhet i Sverige och eventuellt utomlands.

AirSon fortsätter att växa och vi söker såväl riktigt duktiga erfarna som jr/nyexaminerade VVS- ingenjörer och Energiingenjörer med placering i Ängelholm eller Malmö.

Om AirSon
AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära VVS-tekniska installationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, high-tec (ex. batterifabriker, EV, mikroelektronik, optik, etc) och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik, VVS- och energiteknik erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade produktionsmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt.

Bolaget består idag av 31 drivna och duktiga ingenjörer och projektledare, tre ekonomer och en Key Account Manager. Därtill kompletterade av ett stort nätverk av sidokonsulter och underleverantörer. Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade innemiljöer, Installationsteknik och Energieffektivisering. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

Läs mer om vår expansionsresa längre ner i annonsen och kolla in filmen alt. gå in på www.airson.se

Arbetsuppgifter
AirSon Engineering arbetar i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med design av avancerade industriella projekt samt stora som små forskningsanläggningar. Bolaget arbetar dels som rådgivande konsulter och dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Detta är tämligen unikt och det skiljer oss väsentligt mot "klassiska" konsultbolag.

Som junior VVS- eller Energiingenjör kommer du efterhand att fasas in mot rådgivning, konstruktion och projektledning. Även som Energiingenjör kommer du (om du vill) att få möjligheten att lära dig att designa och konstruera, vilket gör dig till en mer komplett och kompetent Energiingenjör. I on-boarding processen får du en mentor och successivt fasas du in i arbetat genom att biträda företagets seniora projektledare med bl.a. rit- och konstruktionsarbete i de större installationstäta projekten. Allt eftersom du är flygfärdig får du mer ansvar och kan självständigt driva mindre projekt.

Är du en erfaren VVS ingenjör/konstruktör blir du snabbt erbjuden komplexa och spännande projekt som kommer att utmana dig och här får du stor påverkansmöjlighet på designen.

Vill du arbeta med att minska klimatpåverkan och CO2 utsläpp på riktigt? Då är det hos AirSon du gör störst skillnad!

Tjänsterna kan innehålla en hel del resor inom landet, varför körkort är en nödvändighet. I takt med erfarenhet bör du också vara beredd på en del resor utomlands.

Vem letar vi efter?
Då den tekniska och teoretiska komplexiteten är hög söker vi dig som har en MSc eller BSc, inriktning Installationsteknik (VVS) eller Energiteknik och som fick bra betyg. Då vi anställer flera personer så välkomnar vi dig som är nyexaminerad och driven eller dig som arbetat flera år med energieffektivisering eller VVS-konstruktion. Vi ser att du har stort intresse för 3D CAD - MagiCAD och Revit.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är intresserad och nyfiken, tycker om att ta ansvar samt att du är driven och självgående. Vidare är du strukturerad och tror dig ha förutsättningarna att kunna driva/vara delaktig i projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar.

De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt. Då vi driver såväl nationella som internationella projekt kräver vi god svenska och engelska.

AirSon och expansion
AirSon har vuxit kraftigt senaste åren och med E.ON vid rodret har vi nu en ambitiös plan att växa tiofalt de kommande fem åren! För att möta såväl redan vunna som framtida projekt behöver vi därför rekrytera flera olika typer av kompetenser.

Vi kommer inom kort att bygga ut och dubblera antalet kontorsplatser på huvudkontoret i Ängelholm. Redan idag sitter vi i riktigt fräscha lokaler med egen golfbana och toppmoderna virtuella mötesrum. Vi planerar även att bygga ett mycket framtidsorienterat energilaboratorium inom fastigheten. Vi har kontor i Malmö sedan 2020, i Stockholm sedan 2022 och vi har för avsikt att även etablera oss i Göteborg under 2024.

Lär känna oss lite bättre via filmen nedan!

Hur visar jag mitt intresse?
AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: vvs-ingenjör, vvs ingenjör, energiingenjör, hvac engineer, energy engineer
AirSon logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vem är Macavoy?
Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med en bakgrund från teknik/ingenjörsområdet. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/
https://www.macavoy.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ängelholm
Industri & Anläggning
Företagslogga
Ängelholm
Organisation & ledning
Företagslogga