Transportplanerare i Malmö

Transportplanerare i Malmö

Har du erfarenhet av distribution eller koordinering och gillar du att arbeta i en dynamisk miljö? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst.
Air Liquide söker en ny medarbetare till vårt team i Malmö. Vårt mål är att säkerställa kundnöjdhet, utan att kompromissa med säkerhet, kvalitet och optimering.

Låter det här som en spännande utmaning? Välkommen, skicka din ansökan idag!

Varför bli en del av oss?

Air Liquide står för en hållbar framtid och vi har åtagit oss att gå över till en ren och hållbar gasindustri, där vi uppfinner och formar framtiden med högteknologi och innovativa lösningar för industri och hälsa.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer så växer vi. Vi erbjuder dig därför goda karriärmöjligheter i ett internationellt företag lokaliserat i 75 länder. Andra förmåner värda att nämna är trygghets bonus, prisvärd lunch och mycket mer.

Lyssna på vår podcast med Ragnar, Kathrine och Clara för att lära dig mer om hur det är att arbeta på Air Liquide, balans mellan arbete och privatliv och utvecklingsmöjligheter.

Ditt uppdrag och hur du kommer att bidra
I denna tjänst kommer du att bli en del av ett tvärfunktionellt team med kollegor i Norden. Vi arbetar nära vår produktion och våra chaufförer för att säkerställa leveranser till våra kunder.

Du kommer i nära samarbete med vår åkerier att planera/boka försändelser och ordna logistiklösningar både in och ut ur landet och alltid bidra till att skapa värde för kunden genom förstklassig logistik.

Som Transportplanerare kommer du även att ansvara för datakvaliteten i planeringssystemet och ska alltid fokusera på att det är aktuellt. Du ska även skapa veckovisa KPI-rapporter, kvalitetsuppföljning samt åta dig dokumentation och administration av ett brett spektrum av uppgifter inom vårt ansvarsområde logistik.
På Air Liquide uppmuntrar vi innovation och du får möjlighet att bidra med dina idéer så att vi kontinuerligt kan förbättra arbetsprocesser och därmed alltid möta våra kunders behov och krav.

Vem är du?
Vi tänker oss att du har en examen inom logistik eller några års erfarenhet av liknande befattning.

Eftersom våra primära arbetsverktyg är SAP och Sheets (Google/Excel) är kunskap om dessa en fördel, men inget krav. Du trivs i en hektisk miljö, med många deadlines och motiveras av att tillsammans med andra hitta bra lösningar. Du trivs med att vara en del av ett team, samtidigt som du uppskattar att arbeta självständigt med dina egna

ansvarsområden. Då du har många kontaktpunkter är det viktigt att du talar och skriver danska och har goda engelska kunskaper.
Det är också meriterande om du har kunskaper i ett annat nordiskt språk. Du är bra på att skapa och underhålla relationer, både internt och externt.
Annan information

Du kommer att vara baserad i Malmö och bli en del av Nordic Dispatch som består av en grupp på 6 personer . Du rapporterar till Nordic PG Dispatch Manager Erik Eklund.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Erik Eklund, tel: +4640381260
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök via länken senast 9 mars. Vi granskar löpande ansökningarna och tillsätter tjänsten när vi hittar rätt kandidat, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi efterfrågar därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.