Hoppa till innehåll
AIR Liquide Gas AB logotyp

Inside Sales

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Innesäljare (Inside sales representative) på Air Liquide, är du ansiktet utåt för vårt företag. I din roll kommer du att ta inledande kontakt med kunderna via telefon- och videomöten med små till medelstora kunder i din region och ha en dedikerad kundportfölj i hela Norden. Du kommer att vara placerad på vårt nordiska huvudkontor i Malmö och vara en del av ett team på 4 personer som finns i Sverige och Danmark.

För att trivas i den här rollen, tror vi att presentera produkter och tjänster via telefon kommer naturligt för dig och du är bekväm med att hantera klagomål och tvivel och vänder det till en god kundupplevelse. Du är driven och arbetar proaktivt då du motiveras att hålla ögonen på försäljningsmålen och underlätta för framtida försäljning. Då vår avdelning växer och utvecklas, tror vi att du som person har ett kreativt tankesätt och ser gärna möjligheter och lösningar där du delar med dig av dina idéer och kunskaper för att förbättra våra processer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Daglig kontakt med potentiella kunder där du sätter din egen personliga prägel och teknik. Under dessa första kundkontakter är det viktigt att du har en förmåga att engagera kunder genom hålla igång en konversation med frågor och med ett fokus att stänga försäljningen.
  • Arbeta nära vår utesäljare för att lära känna marknaden och hitta nya potentiella kunder där det även blir några dagar ute i fält per år, om det är relevant för kunden, teamet och dig.
  • Du kommer även att vara medansvarig för att driva olika marknadsföringskampanjer och uppdatera kunder på våra nuvarande och nya produkter vid uppföljningsförsäljning.
Meriterande om du har:
  • Goda relationsförmåga (interna och externa)
  • Kundnöjdhetsorienterad
  • Erfarenhet av olika CRM-system
  • Tidigare har sålt B2B
  • En positiv laganda med förmågan att skapa förtroende och engagemang
Minimikrav:
  • Ett par års erfarenhet av inneförsäljning där kommunikation i telefon kommer är lätt för dig, och något du vill fortsätta göra dagligen.
  • Du talar och förstår svenska och är även bekväm med engelska.
Övrig information:

Vi förväntar oss inte att du är en gasexpert, under den första tiden på ditt nya jobb kommer du få en grundlig utbildning i gaser och få fortlöpande ta del av våra interna försäljnings- och gaskurser.

Vi kommer att nå ut till kandidater löpande, sista ansökningsdagen är den 7 juni 2024. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Mia Kolbæk-Cumiskey, Inside Sales Manager Nordic, på telenr +45 23 40 39 30.

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
AIR Liquide Gas AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världsledande inom gaser, teknik och tjänster för industrin och hälso- och sjukvården.

Genom sina anställdas engagemang och mångfald, främjar Air Liquide energiomställning och ekologisk omställning samt förändringar inom hälso- och sjukvård och digitalisering, och skapar mervärde för alla sina intressenter.