Hoppa till innehåll
AIR Liquide Gas AB logotyp

Inside Sales Representative

Ansök nu
Hur kommer du att BIDRA och VÄXA?

Är telefon- och videomöten dina viktigaste verktyg för att skapa intresse, engagemang och bygga kundrelationer?

Då kan du vara den kollegan vi söker till vår Telesales-avdelning! Du kommer bli en del av ett team där vi stöttar varandra, är duktiga på det vi gör och värderar att ha kul på jobbet! Tillsammans säljer vi en fantastisk ny och inspirerande produkt som håller på att förändra hela tankesättet att använda gaser i olika branscher.

Varför bli en del av oss?
Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer, så växer vi. Vår framgång bygger på nöjda och engagerade medarbetare där trygghet och flexibilitet för att balansera arbets- och privatliv är en självklarhet, och därför har vi kollektivavtal, tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Hos oss kommer du erbjudas en attraktiv lön plus bonus baserad på dina prestationer.

Air Liquide är världsledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Vi är en stabil organisation som sedan vår start 1902 har vuxit till att idag finnas representerad i 78 länder, med ca 64 500 medarbetare och över 3.8 miljoner kunder och patienter. Genom vårt hållbarhetsarbete tar vi initiativ till en fortsatt tillväxt i ett samhälle med låga koldioxidutsläpp och en övergång till en mer hållbar industri.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra

Som Telesales på Air Liquide, är du ansiktet utåt för vårt företag!

I din roll kommer du att ta inledande kontakt via telefon- och videomöten med små till medelstora kunder i din region och ha en dedikerad kundportfölj i hela Norden. Detta innebär att du kommer ta kontakt med potentiella kunder där du sätter din egen personliga prägel och teknik. Under dessa första kundkontakter är det viktigt att du har en förmåga att engagera kunder genom hålla igång en konversation med frågor och med ett fokus att stänga försäljningen.

Dessutom kommer du att arbeta nära vår utesäljare för att lära känna marknaden och hitta nya potentiella kunder. Du kommer även att vara medansvarig för att driva olika marknadsföringskampanjer och uppdatera kunder på våra nuvarande och nya produkter vid uppföljningsförsäljning.

Vi förväntar oss inte att du är en gasexpert, under den första tiden på ditt nya jobb kommer du få en grundlig utbildning i gaser och få fortlöpande ta del av våra interna försäljnings- och gaskurser.

MATCHAR du?

Vem är du?
För att trivas i den här rollen, tror vi att presentera produkter och tjänster via telefon kommer naturligt för dig och du är bekväm med att hantera klagomål och tvivel. Du är driven och arbetar proaktivt då du motiveras att hålla ögonen på försäljningsmålen och underlätta för framtida försäljning. Du är en positiv lagspelare med förmågan att skapa förtroende och engagemang. Då vår avdelning växer och utvecklas, tror vi att du som person har ett kreativt tankesätt och ser gärna möjligheter och lösningar där du delar med dig av dina idéer och kunskaper för att förbättra våra processer.

För att lyckas i denna roll, har du ett par års erfarenhet av inneförsäljning där prata i telefon kommer lätt för dig, och något du vill fortsätta göra dagligen! Det är meriterande om du tidigare har sålt B2B. Du talar och förstår svenska och är även bekväm i engelska. Om du har erfarenhet av olika CRM-system, ses det som en fördel.

Övrig information

Du kommer vara placerad på vårt Nordiska huvudkontor i Malmö och vara en del av ett team på 4 personer som finns i Sverige och Danmark.
Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Mia Kolbæk-Cumiskey, Telesales Manager, tel: +45 23 40 39 30.

Låter detta som en spännande resa du vill följa med oss på? Vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer fortlöpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!

Våra olikheter ligger bakom våra resultat

På Air Liquide vinnlägger vi oss om att bygga en mångfaldig och inkluderande arbetsplats som innefattar mångfalden hos våra anställda, våra kunder, patienter, lokala intressenter och kulturer över hela världen.

Vi välkomnar och beaktar ansökningar från alla kvalificerade sökande, oavsett deras bakgrund. Vi är starkt övertygade om att en mångfaldig organisation öppnar upp möjligheter för människor att ge uttryck för sin talang, både enskilt och i grupp, och det bidrar till att vi kan förnya oss genom att verka i enlighet med våra grundprinciper, arbeta för vår framgång och skapa en engagerande miljö i en värld i förändring.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare