Hoppa till innehåll
Advisera logotyp

Advisera söker Junior IT-Tekniker

Ansök nu
Jobbeskrivning

Advisera fortsätter att växa!

Som Junior IT-tekniker på Advisera kommer du att arbeta kontinuerligt med Adviseras befintliga kunder. Du kommer också att vara delaktig i och stödja säljarna under införsäljningsprocessen av Adviseras IT- & Molntjänster.

Du kommer att erbjuda kunderna support, inte bara inom M365-tjänster och Exchange, utan även inom områden som Digital Workplace, Azure, och MDM/Intune. Rollen innefattar även arbete med nätverkslösningar, inklusive tjänsteleveranser inom trådlöst, switching och brandväggar.

Vi värderar högt ansvarsfulla, drivna och serviceinriktade individer! För att du ska trivas i rollen ser vi att du är prestigelös, vill vara med på resan och tillsammans med Advisera bygga ett engagerat och framgångsrikt IT-team.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Din roll som IT- & Nätverksspecialist:

Som Junior IT-Tekniker hos Advisera IT blir du en central del i leveransen av våra IT-tjänster. Din arbetsdag kommer att inkludera allt från implementering, drift och support av våra tjänster till att stödja vårt säljteam under införsäljningsprocessen av våra framstående IT- & Molntjänster.

Du bör vara kundfokuserad, känna dig bekväm med att kommunicera med olika människor och kunna förklara tekniska funktioner på olika nivåer. Vi ser också att du är lösnings och resultatinriktad samt passionerad för att erbjuda kunderna bästa service.

För att lyckas i rollen behöver du ett starkt driv, trivas med ett högt arbetstempo och vara angelägen om att utvecklas kontinuerligt. Med en varierande arbetsmiljö som innebär att du spenderar tid både ute hos våra kunder och på vårt kontor, är det viktigt att du har god social kompetens, är bra på att samarbeta, men också kan hantera självständigt arbete när det behövs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Installation, drift och förvaltning av IT-tjänster.
 • Införsäljningsstöd.
 • Ärendehantering och support.
 • Implementering av hård- och mjukvarulösningar.
 • Licenshantering.
Kvalifikationer:
 • 1-3 års erfarenhet inom IT-sektorn.
 • Intresse för IT & Teknik.
 • Bakgrund inom kundservice, bemötande eller försäljning.
 • Avslutad gymnasieutbildning.
 • Grundläggande kunskap inom Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Intune, Windows Server, och Windows infrastruktur.
 • Grundläggande kunskap om nätverk och nätverksutrustning.
 • B-körkort.
Meriterande:
 • Eftergymnasial utbildning inom IT.
 • Relevant Microsoft-certifiering.
På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Jenny Markusson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Advisera grundades 2016 och har sedan start vuxit till ca 30 medarbetare och ett antal partners med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av IT- & Telefonitjänster, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik kultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Adviserametoden
skapar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som det får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare