Hoppa till innehåll
Advisera logotyp

Advisera söker Försäkringsförmedlare inom SAK

Ansök nu
Jobbeskrivning

Nu söker vi en driven och ambitiös försäkringsförmedlare till vårt team inom SAK-försäkring på Advisera.

I rollen som försäkringsrådgivare hos oss arbetar du med både befintliga och nya kunder. Du kommer bl.a. utreda, ge råd och följa upp kundernas försäkringsärenden. Rollen ger stor variation i arbetet vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas!

Vi tror starkt på att du är ansvarsfull, driven och serviceinriktad! För att du ska trivas i rollen ser vi att du är prestigelös, att du vill vara en del av ett litet men drivet team och vill bidra till teamets gemensamma framgång.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan start vuxit till ca 30 medarbetare och ett antal partners med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av Företagsförsäkringar, IT- & Telefonitjänster och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik kultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Adviserametoden skapar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som det får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Din roll som Försäkringsrådgivare:

Vi söker rådgivare inriktade mot SAK-Försäkring.

Hos oss kommer du att ansvara för rådgivning mot företagskunder i regionen. Det är viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder. Det ger mycket goda förtjänstmöjligheter. Fokus ligger på prospektering och kundmötet. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.

Tjänsten ger dig möjlighet vara med på en spännande resa. Du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Rollen innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.

Arbetsuppgifter:

Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om de försäkringsprodukter som vi arbetar med. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Personliga egenskaper:
  • Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
  • Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
  • Är socialt kompetent med hög moral och etik
  • Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
Vi ser gärna att du:
  • Har erfarenhet från försäkringsbolag eller försäkringsförmedlare
  • Är licensierad försäkringsförmedlare inom SAK-området (dock inget krav)
  • Serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
  • Strukturerad, målinriktad och affärsdriven
  • Innehar B-körkort
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Advisera AB
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Advisera grundades 2016 och har sedan start vuxit till ca 30 medarbetare och ett antal partners med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av IT- & Telefonitjänster, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik kultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Adviserametoden
skapar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö samtidigt som det får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare