Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk rådgivare till Vasatherm

Ansök nu

Har du erfarenhet av byggbranschen och skulle vilja arbeta på ett företag som är marknadsledande inom sitt område? Är du en driven person med ett stort tekniskt intresse och tycker att teknisk rådgivande försäljning låter lockande? Då har Vasatherm tjänsten för dig.

Om tjänsten
Som Teknisk rådgivare inom en del av byggbranschen arbetar du med att ge produktrådgivning och teknisk support till VVS konsulter och installatörer. Du kommer boka in dina egna kundbesök samtidigt som du får löpande utbildning för att kunna bli specialist inom området. I denna tjänst väljer du själv om du vill arbeta från hemmakontoret, Helsingborgskontoret eller en hybridlösning. Du blir du ansvarig för kunder i södra Sverige och har ett fantastiskt kompetent team placerat i Stockholm.

I din roll som Teknisk rådgivare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Utföra produktrådgivning inklusive uppföljningsarbete
  • Administrera och upprätthålla information i CRM system
  • Boka in kundbesök med nya och befintliga kunder
  • Bevaka och uppsöka nya projekt med hjälp av våra säljverktyg
  • Delta i mässor och andra försäljningsaktiviteter
  • Telefonrådgivning och ge teknisk support till VVS konsulter och installatörer


Tjänsten är en direktrekrytering till Vasatherm med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat inom byggbranschen. Du innehar en gymnasieexamen, talar flytande svenska och har en mycket god förståelse för engelska. Du är datorvan och har god kunskap inom Officepaketet. Eftersom det är en resande tjänst är B-körkort ett krav. Därtill har du ett tekniskt intresse och är nyfiken på eller har erfarenhet av försäljning.

För att bli en framgångsrik Teknisk rådgivare har du ett starkt personligt driv och strävar alltid mot att nå dina högt uppsatta mål. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och kan snabbt växla mellan olika produkter och tillvägagångssätt. Som person är du social, kommunikativ och självständig. Du är kundorienterad med en förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har en god teknisk förståelse och har viljan att lära dig nya innovativa produkter.

Om Vasatherm
Vasatherm är marknadsledande inom produkter för komfortkyla och kan hjälpa sina kunder genom hela processen. Från kompletta produktförslag till order, leverans och driftsättning. De har redan 40 år i branschen och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

Vasatherm säljer produkter för komfortkyla och värme främst genom sina egenutvecklade fläktkonvektorer Vasatherm, men arbetar även med ett flertal andra fabrikat och kan erbjuda lösningar för alla behov, allt för att uppnå bästa möjliga inomhusklimat. Utöver försäljning i Sverige så finns det etablerade ÅF-partners i Finland, Norge och Estland. De utför även kvalitetsservice och tillhandahåller reservdelar till alla deras produkter.

Hos Vasatherm är samspelet och kontakten med kunderna viktigast. Genom engagemang och personlig service skapas de bästa förutsättningarna att kunna leverera rätt saker i rätt tid. Kundens behov är alltid i fokus, från konsulter som söker teknisk information och rådgivning, entreprenörer och grossister som vill ha pris och leveransbesked, till slutkunder och eftermarknaden, oavsett led så arbetar Vasatherm alltid på att erbjuda bästa möjliga bemötande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vasatherm med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och Vasatherm. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, senast 2023-06-07.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på Cecilia.Danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk rådgivare, säljare, VVS, teknik, rådgivare, Adecco, Vasatherm AB, hemmakontor, kontor, teknisk säljare, rådgivare, produktrådgivare, sales, area sales manager, områdes säljare, resande säljare, CRM, VVS montör, el, rörinstallation.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare