Skadereglerare till sommaruppdrag på Länsförsäkringar Skåne

Skadereglerare till sommaruppdrag på Länsförsäkringar Skåne

Om tjänsten
Som Skadereglerare kommer du att arbeta med att hantera inkommande samtal från Länsförsäkringar Skånes försäkringstagare. Med placering i Malmö, Gängtappen, blir du en del av en öppen och hjälpsam avdelning med cirka 36 medarbetare. Tillsammans hjälper ni Länsförsäkringars kunder och hanterar olika ärenden, allt från skadade till stulna fordon. Rollen är ett sommarvikariat och sträcker i 12 veckor från juni till september, med arbetstider mellan 08.00-16.30 måndag till fredag. Onboarding börjar med sju utbildningsdagar samt träningspass under maj och juni månad.

I din roll som Skadereglerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantera inkommande samtal och varierande ärenden gällande motorskador
- Registrera, administrera och följa upp ärenden
- Löpande kontakt med verkstäder och Länsförsäkringars interna funktioner
- Genomföra enklare betalningstjänster som betalning av fakturor

Tjänsten som Skadereglerare är ett sommarvikariat och inleds med utbildningsdagar i maj.

Om dig
Som skadereglerare arbetar du med telefonen som främsta redskap och det är viktigt att du känner dig bekväm med denna typ av kommunikation och kundkontakt. Du har med fördel därför tidigare erfarenhet från liknande kundtjänst eller support över telefon.

Vi söker dig som får energi av att ge service och möter kunder med högt engagemang och lösningsfokus. Som person trivs du i att arbeta i ett högt tempo och tar dig an nya utmaningar med en positiv inställning. För dig är det en självklarhet att se till kundens behov och gör det där lilla extra för att lyckas bemöta dessa på ett konstruktivt sätt.

På Länsförsäkringar värderas ett gott samarbete och vi ser därför att du är en lagspelare som aktivt bidrar till en härlig stämning och sammanhållning. Du drivs av att få lära mer och söker aktivt feedback från din omgivning för att kunna utvecklas i rollen.

Om Länsförsäkringar
Vi som arbetar på Länsförsäkringar Skåne bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar enligt undersökningarna har Sveriges nöjdaste kunder i flera olika kategorier.
I det kundägda Länsförsäkringar Skåne finns inga andra intressenter än kunderna. Företagets uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vårt långsiktiga mål är att verksamheten ska gå jämnt ihop - med låga premier och hög servicegrad. Och skulle vi få ett större överskott blir det återbäring, i form av pengar tillbaka eller sänkta premier.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Länsförsäkringar med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Axel Wrangel via axel.wrangel@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skadereglerare, kundtjänst, handläggare, Försäkringar, Länsförsäkringar, Malmö, Skåne, Adecco

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.