Servicetekniker till produktion i Malmö

Servicetekniker till produktion i Malmö

Är du tekniskt intresserad, samarbetsvillig och nyfiken? Vill du arbeta i en miljö där olika perspektiv och erfarenheter värdesätts och där teamet är nyckeln till framgång? Vi söker nu kunniga och drivna Servicetekniker till en kund i Malmö!

Om tjänsten
Som Servicetekniker består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av problemlösning, service och underhåll I produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med Maskinoperatörer samtidigt som du ansvarar för det proaktiva servicearbetet av maskinerna i produktionen. I det dagliga arbetet kommer du även att arbeta mot uppsatta mål och få möjlighet att komma med förbättringsförslag.

I rollen som Servicetekniker kommer en stor del av ditt arbete även bestå av proaktivt servicearbete och varierad, teknisk problemlösning där ingen dag är den andra lik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
- Service vid stopp eller fel i produktionens maskiner
- Proaktiv service av maskiner för att förebygga stopp
- Nära samarbete med Maskinoperatörer och Line-leads

Som Servicetekniker kommer du att få en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning. Kunden tillämpar 2-, 3-, 4- eller 5-skift och det är en heltidstjänst med start i april.

Om dig
Vi söker dig som brinner för teknik och problemlösning och som är en nyfiken och ansvarstagande lagspelare. För att lyckas i rollen är du lyhörd och öppen för att ta vara på kompetens och erfarenhet från de runt omkring dig. Vidare är du öppensinnad, bidrar med egna idéer och perspektiv samt har hög moral och integritet. Har du tidigare erfarenhet från en teknisk roll eller har du arbetat inom service och underhåll är detta meriterande. Vidare ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse. Har du tidigare arbetat inom livsmedelsproduktion är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller maskinoperatör
- Kunskap och intresse inom teknik
- Driv och engagemang för att utvecklas i din roll
- Utmärkt problemlösningsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Montör, Tekniker, Maskinoperatör Industri, Produktion, Livsmedel, Malmö, Adecco

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.