Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Rekryterings- och bemanningsassistent på deltid till Adecco

Ansök nu

Är du mitt i dina studier och ute efter ett spännande och lärorikt extrajobb inom rekrytering och bemanning? Vill du få möjlighet att testa dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kanske du är vår nya kollega!

Om tjänsten
Som Rekryterings- och bemanningsassistent kommer du tillhöra Adeccos kontor i Malmö och ingå i ett team som arbetar med tjänster inom industri och produktion. Du kommer att bli en viktig del av ett sammansvetsat team som präglas av positiv anda, samarbete och lösningsfokus.

I rollen som Rekryterings- och bemanningsassistent kommer du att få följa och medverka i det vardagliga arbetet kring rekrytering och bemanning. Du kommer att vara ett viktigt stöd för både rekryterare och konsultchefer vilket bland annat innefattar:

* Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
* Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
* Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivningar

Arbetet är förlagt vid behov och arbetstiderna är vanligtvis måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba minst 15 h per vecka. Detta är en långsiktig satsning som ger dig en fot in i en av världens största HR-organisationer och det finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter dina studier. Start kommer att ske enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är tillgänglig omgående.

Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Malmö och du kommer garanterat trivas i vårt öppna kontorslandskap där en härlig atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld vardag.

Om dig
Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola med fördel inom personal- eller beteendevetenskap. Vidare ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier. Som person är du prestigelös, effektiv och du trivs med att arbeta med människor. Du är en problemlösare som tycker om att jobba i team. Detta är en tjänst för dig som vill lära sig mer om HR-världen vilket innefattar allt ifrån rekrytering, administration, personalansvar och arbetsrätt. Att du trivs med att arbeta med dator och telefon som främsta arbetsredskap ser vi som en förutsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joella Olofsson via iJoella Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, rekryteringsassistent, bemanningsassistent, studentanställning, extrajobb, deltidsjobb, timanställning, personaladministration, rekrytering, HR

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare