Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningskonsult till Outsource i Malmö

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och spela en central roll i en dynamisk organisation? Hos Outsource får du chansen att verkligen göra skillnad med din expertis och ditt entreprenörskap. Om du är en kvalitetsinriktad redovisningskonsult med erfarenhet, då kan rollen hos Outsource vara den utmaning du letar efter!

Om tjänsten
Som en del av Outsource kommer du att arbeta nära kunder och hantera alla aspekter av deras löpande behov av bokföring, bokslut, löner och rådgivning. Som redovisningskonsult hos oss kommer du att ha egna kunder, främst ägarledda mindre aktiebolag. Du kommer att vara en av våra ambassadörer och ett viktigt bollplank för våra klienter, samarbetandes nära med kunniga kollegor.

Vi arbetar alltid i kundteam eller par, där varje par består av en ansvarig och en stödjande medarbetare. Vårt interna administrativa stöd ger dig möjlighet att fokusera på det som är viktigast och mest utvecklande för dina kunder. I våra uppdrag är den rådgivande rollen alltid mycket uppskattad och en central del av vårt erbjudande till kunderna. Vårt kontor är centralt beläget på Skeppsbron 13B i Malmö, och vi sitter i nyrenoverade lokaler. Naturligtvis finns möjligheten att välja att arbeta från hemmakontoret de dagar som passar dig bättre.

Önskat startdatum för tjänsten är omgående och det kommer ske ett löpande urval av lämpliga kandidater.

Om dig
För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos oss bör du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller flera års erfarenhet i en liknande position med eget kundansvar. Du är bekväm med att hantera en mängd olika arbetsuppgifter inom redovisningsområdet och uppskattar den variation som jobbet innebär. Även om vi värdesätter din erfarenhet och ditt intresse för bokslut, redovisning, samt lönehantering. Du är nyfiken på digitaliseringens möjligheter och ser det som en chans att effektivisera och förnya arbetssätten. Du är van vid att använda olika systemstöd, såsom Fortnox, Capego och behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Det är meritererande om du kan andra system såsom Visma.

Personlighetsmässigt har du en hög samarbetsförmåga, kvalitetsinriktad, strukturerad och självgående. Du har också ett genuint intresse för service och är medveten om ditt ansvar som konsult- du är bra på att prioritera och har en naturlig förmåga att se vad som effektiviserar och driver utvecklingen framåt.

Om Outsource
Outsource är en byrå med fokus på entreprenörskap och företagande med tjänster inom rådgivning och redovisning. Byrån startades för att vi har ett starkt intresse för ekonomi och för att vi såg ett stort behov av bättre lösningar för små och medelstora företag. Vi ser alltid till vår kunds hela affär och inte enbart till redovisningen. Vi är engagerade i våra klienters verksamheter och ser gärna att man vänder sig till oss för sina företagsrelaterade behov. Det är få saker som vi inte kan lösa inom våra etablerade nätverk. Vi möjliggör ett bekymmersfritt företagande!

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Outsource med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold, annika.nessvold@adecco.se eller 0736 84 11 63.

Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!