Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatör till Fiedler & Lundgren

Ansök nu

Om tjänsten
Som Operatör kommer du att vara hjärtat i vår produktion, där dina dagliga uppgifter innebär att övervaka produktionen, framställa produkter enligt vårt produktionsschema och smidigt anpassa maskiner efter dess behov. Vi tror på kreativt samarbete och söker dig som vill vara en del av ett team där varje individ spelar en viktig roll. Låt oss tillsammans skapa en arbetsplats där din passion, dina idéer och din energi är en viktig del av vårt dagliga arbete.

I din roll kommer du att:
* Övervaka produktionen
* Framställa produkter enligt produktionsschema och deadlines
* Anpassa maskinerna efter behov
* Samarbeta nära med andra Operatörer och Tekniker i produktionen

Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag på 6 månader, och för rätt person kan anställningen övergå till en fast anställning hos kunden. Företaget tillämpar 4-skift.

Om dig
Vi söker dig som är en nyfiken och ansvarsfull lagspelare. För att lyckas i rollen är du lyhörd och öppen för att dra nytta av andras kunskap och erfarenhet. Du är öppensinnad, bidrar med egna idéer och perspektiv samt har hög moral och integritet. Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin är meriterande. Det är viktigt att du talar och skriver svenska utan hinder.

Viktigt för tjänsten är:
* Driv och engagemang för att utvecklas i din roll
* God problemlösningsförmåga
* Initiativtagande
* Fullständig gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

Meriterande:
* Tidigare erfarenhet som montör/operatör
* Tidigare erfarenhet inom livsmedelsindustrin
* Truckkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att säkerställa en noggrann bedömning använder vi personlighetstest samt videointervjuer i vår urvalsprocess. En bakgrundskontroll kommer att utföras på alla slutkandidater i rekryteringsprocessen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten Alice Persson via alice.persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.