Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Programmerare till Cepa Steelteach AB i Höör

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en teamspelare, nogrann och är intresserad av att arbeta med programmering? Hos Cepa Steelteach AB i Höör får du möjlighet till just detta.

Om tjänsten
Dina dagliga arbetsuppgifter består utav att programmera stans & laser maskiner för att säkerställa optimal produktion. En central del av ditt ansvar är att läsa och tolka ritningar noggrant för att utföra arbetsuppgifter med hög precision. Det är fördelaktigt med tidigare erfarenhet av programmering och god erfarenhet av arbete med CNC - maskiner är meriterande.Vidare kommer du att hantera truckar, motvikt och ledstaplare för effektiv materialhantering.

Om dig
Din kompetens inom mätteknik kommer att utnyttjas för att säkerställa kvalitet och precision i varje arbetsmoment. Ett viktigt inslag i din roll är också samarbetet med teamet för att upprätthålla en effektiv och positiv arbetsmiljö där varje medlem bidrar till det gemensamma målet. Genom din dedikation och skicklighet bidrar du till att upprätthålla höga standarder och effektivitet i vår produktionsprocess. Arbetstiderna är förlagda dagtid, med en ambition om att i framtiden även arbeta skift.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av programmering
- God förmåga att läsa och tolka ritningar.
- Truckkort för motvikt och ledstaplare
- Kompetens inom mätteknik.
- Teamspelare med förmåga att trivas i en dynamisk arbetsmiljö.
- Flexibilitet att arbeta skift.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Kontaktuppgifter
För ytterligare information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta vår rekryteringsansvariga:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Maskinoperatör, Höör, Laser, ritning, Truck, mät, Adecco, Malmö

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.