Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare till kund inom bilindustrin

Ansök nu

Om tjänsten
Som lagermedarbetare hos vår kund i Malmö, Arlöv kommer du att arbeta med varierade arbetsuppgifter inom lager och logistik, så som orderplockning och varumottagning. Du kommer att jobba i ett mindre team där vikten ligger i att ta ansvar och gemensamt arbeta för att nå uppsatta mål. Ett krav för tjänsten är att du innehar truckkort A-B.

I din roll som Lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Orderplockning
* Varumottagning
* Uppackning
* Inventering
* Truckkörning

Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående och tom slutet på augusti. För rätt person som finns det möjlighet för övertag. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och du arbetar måndag-fredag mellan 08-16.

Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och självständig. Vidare har du grundläggande datakunskaper och vi ser det som meriterande om du har systemvana från tidigare arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du innehar truckkort A-B samt att du trivs med att arbeta tillsammans med ett team.

Viktigt för tjänsten är:
* Truckkort A-B
* Datorvana
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Joella Olofsson via Joella.olofssond@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare