Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lageransvarig till Scheidt & Bachmann i Malmö

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och vill gå in i en tjänst som lageransvarig? Är du van att arbeta i affärssystemet SAP och vill arbeta i en internationell koncern? Då har Scheidt & Bachmann Sverige AB tjänsten för dig!


Om tjänsten
I tjänsten som Lageransvarig kommer du att arbeta på Malmös komponentlager, som även är moderbolagets externlager. Där kommer du på ett självständigt sätt, organisera och tillhandahålla leveranser av vägkyddssystem för järnvägen. Komponenterna kommer färdiga direkt från fabriken i Tyskland och en viss del av slutmontaget sker i Malmö.

Det är det viktigt att du har teknisk förståelse och att du ställer höga krav på ditt arbete eftersom all hantering av komponenter görs via affärssystemet SAP. Du tycker det är roligt med ordning och reda eftersom det är ditt uppdrag att strukturera och organisera detta lager på 340 kvm.

Du kommer arbeta i ett team som ställer upp för varandra och för att du ska trivas, bör du vara en hjälpsam person som trivs i en sådan miljö.

Hos Scheidt & Bachmann Sverige AB är det viktigt att du ska få en bra start som möjligt och därför kommer du få deltaga på en grundlig onboarding både på Malmökontoret och på moderbolaget i Tyskland.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

* Säkerställa en korrekt lager- och inventariehantering.
* Kontinuerlig övervakning av SAP.
* Kontroll av materialtillgänglighet och samordning av materialpåfyllning.
* Genomförande av inkommande-och utgående logistik.
* Materialförsörjning av produktionsområdet- och monteringslagret.
* Fastställande av operativa koncept för att optimera lagret.
* Inventeringskontroll och årliga inventeringar av lagret.

Om dig
För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av kvalitativt lagerarbete i enlighet med ISO 9001 och andra standarder. Du har erfarenhet av lagerhantering i ett industriföretag och har tidigare arbetat i affärssystemet SAP.

Du har en gymnasieutbildning och om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik-och lager, talar tyska eller har truckkort är detta meriterande.

Du trivs med att förbättra lager-och förpackningsstrukturer med hjälp av LEAN, FIFO och andra effektiviseringsmetoder. Du känner dig bekväm i en position där du självständigt tar ansvar och på ett noggrant sätt strukturerar upp ett lager. Du är proaktiv och har en praktisk mentalitet.

Som person är du prestigelös, hjälper gärna dina kollegor och tar egna initiativ i det dagliga arbetet. Genom ditt kommunikativa sätt har du förmågan att bygga förtroendefulla relationer. Därtill besitter du en förmåga att båda förbygga-och lösa uppkomna problem med lätthet.

Viktigt för tjänsten är:

* Tidigare erfarenhet av lagerarbete.
* Förmåga att arbeta i affärssystemet SAP.
* Goda kunskaper i MS office program (särskilt Excel).
* Goda kunskaper i engelska språket.
* B-körkort.

Modulerna i SAP: MIGO, MMBE, MM02, VA02, VL01N, VL02N, VL31N, QVM3, QA11, ME52N.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag och tjänsten är placerad i Malmö. Tjänsten som Lageransvarig är en direktrekrytering till Scheidt & Bachmann Sverige AB med start enligt överenskommelse.

Om Scheidt & Bachmann Sverige
Som medlem av den internationella Scheidt & Bachmann koncernen erbjuder Scheidt & Bachmann Sverige AB helhetstjänster rörande signalsystem (signalling) för den skandinaviska marknaden. Företaget handhar varsamt kundens projekt från planering till realisering samt tillhandahåller lokal service & support av hårdvara och mjukvara. När det gäller signalställverk och vägskyddsanläggningar (ZSB 2000 / BUES 2000), är Scheidt & Bachmann det rätta valet för verksamheten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: cecilia.danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lageransvarig, lager, Järnväg, Malmö, Adecco, Rekrytering, Lagerchef, Organisering, Scheidt & Bachmann Sverige

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 mars 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!