Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kundtjänstmedarbetare till SEB 24|7 Service

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Brinner du för service och vill jobba i en dynamisk och spännande bransch? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till SEB:s Telefonbank 24|7 Service i Malmö med löpande startdatum.

Om tjänsten
Arbetet på 24|7 Service innebär att ta emot inkommande telefonsamtal från privatkunder gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon och vara SEB:s röst utåt. SEB strävar efter att ge sina kunder en service utöver det vanliga och i din roll som kundtjänstmedarbetare förväntas ett stort fokus på affärsmässig och professionell service. Du kommer att arbeta i ett vinnande team som alltid har kundens bästa som högsta prioritering.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du huvudsakligen arbeta med att:

  • Hjälpa kunder att lösa olika bankärenden över telefon
  • Guidning och utbildning för våra kunder i digitala miljöer och verktyg
  • Vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom SEB
  • Ha ett stort fokus på att erbjuda en hög servicenivå och hjälpa kunden i livets olika händelser

Rollen som kundtjänstmedarbetare är en direktrekrytering till SEB med löpande startdatum. Du kommer att vara placerad på SEB:s 24|7 Service i centrala Malmö. Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda på dagtid måndag-fredag, där kvälls- och helgarbete förekommer.

Se nedanstående länk för mer inspiration om hur det är att arbeta på 24|7:
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Om dig
Vi söker dig som är driven och som trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Du har en personlig mognad, brinner för service och har en god kommunikativ förmåga. Du är även engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Det är meriterande om du har ett intresse för ekonomi och är nyfiken på vad som händer i finansbranschen. Tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst och service är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med telefon som ditt arbetsredskap.

Viktigt för tjänsten är:

  • Ett genuint intresse för bank och finans
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
  • Du trivs med telefon och dator som arbetsredskap
  • Lägst gymnasieexamen, där högskoleförberedande gymnasieutbildning är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom bank eller kundtjänst är meriterande


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

SEB erbjuder dig
En karriär hos SEB innebär oändliga utvecklingsmöjligheter och interna karriärvägar för dig. SEB erbjuder dig som medarbetare en provanställning som förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Du som anställd får tillgång till goda förmånserbjudanden och blir en del av ett framåtlutat team i en spännande utvecklingsfas. Rollen innebär en stor variation i ett roligt och utmanande arbete där utveckling och förändring står i fokus. Med ett högt engagemang kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till telefonbankens fortsatta framgång.

SEB är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB här: www.sebgroup.com/career

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar SEB med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Maja Svensson via 0736 - 84 79 23 eller maja.svensson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess använder vi oss av logik- och personlighetstester. Det kommer i senare skede även genomföras bakgrundskontroller. Vi gör löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, Service, Telefonbanken 24|7, Bank, Finans, SEB banken, Adecco, Malmö

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare