Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kundservicemedarbetare på deltid till Øresundsbron

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av vårt glada gäng som hjälper kunder före och efter sin resa på Øresundsbron? Hos oss får du vara med och bidra till en enastående kundupplevelse!

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med servicemedvetna kollegor. Du får uppleva ett högt tempo och besvara våra kunders frågor både i telefon och mail. De vanligaste förekommande frågor som berörs är prisfrågor, fakturor, reklamationer och återbetalningar. Øresundsbrons kunder pratar både svenska, danska och engelska. Det är ett krav att du har en god förståelse för samtliga ovannämnda språk samt är bekväm med att tala engelska.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

  • Fokus på en enastående kundupplevelse
  • Hantera inkommande samtal via telefon och besvara mail
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter, såsom posthantering


Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på deltid via Adecco och inleds med en gedigen introduktion. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person, uppdraget startar i januari 2024.

Om dig
Vi söker dig som är serviceminded och är ute efter ett långsiktigt deltidsarbete. Du kan arbeta cirka 16h per vecka och är tillgänglig att arbeta heltid under loven. Du har tidigare erfarenhet av kundkontakt och har du arbetat inom kundtjänst är detta meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga, ha lätt för att bygga relationer, vara lösningsfokuserad samt anpassningsbar. Då man arbetar i flertal system krävs det att du har god datorvana och att du är snabblärd. För att trivas i rollen behöver du ha en positiv inställning och kunna bidra till god stämning på arbetsplatsen.

Viktigt för tjänsten är:

  • Du är studerande på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Du har minst tre terminer kvar på dina studier
  • Du talar svenska och engelska
  • Du har god förståelse för danska


Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet av kundtjänst (telefonvana)
  • Flytande i danska


Om Øresundsbron
Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har rabattavtal. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Service, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kontor, Administration, Malmö, Adecco, Öresundsbron

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga