Junior redovisningsekonom till Nordentic AB

Junior redovisningsekonom till Nordentic AB

Vill du arbeta med ekonomi hos Skandinaviens största aktör inom tandteknik? Trivs du i en roll där du har ett nära samarbete med dina kollegor? Då har Nordentic AB tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som junior redovisningsekonom kommer du tillsammans med ett mindre team med hög kompetens arbeta med det löpande ekonomiarbetet. Det är en bred roll med stor variation av arbetsuppgifter. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är det löpande arbetet av leverantör- och kundreskontra samt hantering av bokslut. I denna roll kommer du successivt ta ett stort ansvar för bolagets redovisning. Utöver detta kommer du vara ansvarig över ett spännande GDPR-projekt.

I din roll som junior redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande arbete av leverantör- och kundreskontra
  • Upprätta bokslut
  • Momsavstämning
  • Övervaka och skanna in avtal i avtalssystemet
Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag och tjänsten är placerad i Malmö. Tjänsten som junior redovisningsekonom är en direktrekrytering till Nordentic AB med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med en arbetslivserfarenhet på 3-5 år inom det ekonomiska området. Vi ser att du har arbetat i ett affärssystem med kund- och leverantörsreskontra tidigare samt varit med vid bokslutsarbete och gjort vissa avstämningar på egen hand. Det är meriterande om du tidigare självständigt har upprättat bokslut.

För att lyckas i rollen är du strukturerad, planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och därmed ser du det som en självklarhet att hålla deadlines. Genom din goda samarbetsförmåga och prestigelöshet arbetar du bra med andra och kan hjälpa till där det behövs. Vidare är du noggrann och lägger ner tid och engagemang för att hålla god kvalité i arbetet. Som person är du flexibel, har lätt att anpassa dig till förändringar och ser laget framför jaget.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Nordentic AB
Nordentic AB är Skandinaviens största aktör inom tandteknik. Tillsammans är vi 11 dentallabb i Sverige, Danmark och Norge - och än så länge bara i början av vår tillväxtresa. För tandläkare, deras patienter och för den nordiska tandtekniska hantverkstraditionen vill vi vara mer än en aktör. Eftersom vi är ett nätverk av många olika labb, både samarbetar vi och lär av varandra. Det gör att vi tillsammans vågar satsa större och på ny teknik och nya produktionsmetoder. Vi genomför våra satsningar med stort tekniskt engagemang - utifrån vår förståelse för den enskilda patientens behov.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Nordentic AB med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och Nordentic AB. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på Cecilia.Danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se. #LI-Onsite


Välkommen med din ansökan!

Sökord
ekonomiassistent, redovisningsekonom, ekonomiadministratör, ekonomi, redovisning, GDPR, kundreskontra, leverantörreskontra, tandteknik, Malmö, Nordentic AB, Adecco
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!