Intresseanmälan - Kuntjänst & Reception

Intresseanmälan - Kuntjänst & Reception

Om tjänsten
Vi är ständigt ute efter nya talanger och söker just nu kuntjänstmedarbetare och receptionister till kommande uppdrag i Malmöområdet. Vill du vara ansiktet utåt när det gäller kundfrågor? Brinner du för att ge det lilla extra och erbjuda kunden mer än vad som förväntas? Då kan du vara rätt person för oss!

Observera att detta är en intresseanmälan för kommande uppdrag, när vi får in en förfrågan som matchar din profil kommer vi att kontakta dig.

Om dig
Vi söker dig som brinner för kundservice och har god datavana. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som är bra på att planera, strukturera och prioritera ditt arbete.

Vi tror att du:

  • Gillar att vårda och utveckla affärsrelationer, både via telefon och mail.
  • Är servicemedveten och intresserad av att lära dig nya saker.
  • Är en god kommunikatör och har känsla för detaljer som gör skillnad för kundens upplevelse.
  • Tycker om att arbeta i grupp, samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ.
  • Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos många olika spännande företag och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, Reception, Receptionist backoffice, kundservice, Adecco, Malmö, Skåne

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.