Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extrajobb som Maskinoperatör till Candeco

Ansök nu

Är du för närvarande studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%? Söker du möjligheten att förstärka din tekniska kunskap genom praktiskt arbete? - Candeco, en ledande aktör inom livsmedelssektorn och framstående producent av strössel, erbjuder den perfekta positionen för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu Maskinoperatörer för extrajobb inom produktionen hos Candeco. Är du student och önskar att kombinera dina studier med arbete på en plats som ständigt växer? Vill du skaffa dig erfarenhet som berikar din professionella framtid? Då kan det vara dig vi söker!

I denna roll kommer du att övervaka och hantera maskiner i produktionslinjen. Det är viktigt att du utför regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa produktens standard. Vid eventuella produktionsrelaterade problem förväntas du agera snabbt och effektivt för att lösa dem. Maskinutrustningen ska rengöras och underhållas enligt fastställda rutiner. Dessutom kommer du att arbeta nära dina teammedlemmar för att garantera en smidig produktionsprocess.

Tjänstens start är flexibel och kan påbörjas omgående. Arbetstiderna varierar mellan dag- och kvällsskift. Du bör kunna arbeta minst 2 dagar i veckan. För denna roll krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50% av din tid, såsom studier, pension eller ett annat deltidsjobb.


Om dig
Vi är på jakt efter dig som är redo för ett inspirerande och stimulerande extrajobb där ditt ansvarstagande sätts i centrum. Om du redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, besitter körkort och har egen bil, så är detta ett stort plus. För att passa in i rollen bör du för närvarande studera eller ha annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Flexibilitet är nyckeln, eftersom kundens behov kan förändras med kort varsel!

Vi värdesätter att du kan kommunicera felfritt på svenska, både i tal och skrift. Utöver detta ser vi gärna att du är ambitiös med en stark känsla för detaljer och kvalitet. Eftersom samarbete är kärnan i vårt arbete, är det viktigt att du trivs i ett team där alla jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
- Du bör ha en annan sysselsättning på minst 50%.
- Möjlighet att jobba 2-skift
- God fysik då jobbet kan vara fysiskt krävande.
- God kommunikationsförmåga på svenska, både muntligt och skriftligt.
- Ansvarsfull, noggrann och har ett öga för detaljer.

Önskvärt:
- Arbete inom livsmedelsindustrin.
- Erfarenhet som operatör
- Innehav av truckkort.

Ditt personliga förhållningssätt kommer att väga tungt i vår urvalsprocess.

Om OV Sweden AB / Candeco
Candeco grundades 1992 av fem lokala entreprenörer. De köptes upp av Orkla-gruppen 2005 och blev en av grundarna till OV-gruppen 2017.
Anläggningen har fem produktionslinjer; tre av dessa är specialiserade på karamellproduktion, varav två använder traditionella kopparpannor och en är ultramodern. De andra linjerna används för att skapa ingredienser till godis i bulk, inklusive strössel och strängar, samt för choklad- och sockeröverdrag. Det finns även två förpackningslinjer, en liten och en stor, för att skapa lämpliga förpackningslösningar för alla våra B2B- och foodservice-kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för tjänsten:

Attila Atik via Attila.Atik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Student, Extrajobb, Produktion,Maskinoperatör, Livsmedel, Skift, Montör, Adecco, Candeco

Mer info
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare