Extrajobb som Maskinoperatör till BAT Fiedler & Lundgren

Extrajobb som Maskinoperatör till BAT Fiedler & Lundgren

Är du en driven och tekniskt intresserad person som studerar eller har en annan sysselsättning på 50% och letar efter ett extrajobb? Då har vi och BAT Fiedler & Lundgren tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi är nu på jakt efter Maskinoperatörer som vill arbeta extra inom produktion hos vår kund BAT Fiedler & Lundgren i Fosie. Är du student och vill få möjligheten att arbeta på ett ställe som ständigt är i utveckling samtidigt som du får värdefull erfarenhet att ta med dig ut i arbetslivet, då kan du vara den vi söker!

Som Maskinoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att övervaka produktionen, framställa produkter enligt produktionsschema samt anpassa maskinerna efter behov. Rollen innehåller även andra arbetsuppgifter inom produktion, så som omarbete, packning och paketering samt enklare hantering av maskiner.

Arbetstiderna är förlagda på morgon, eftermiddagar, kvällar och nätter på både vardagar och helger. Du bör vara tillgänglig för att jobba 3 dagar i veckan och är tillgänglig ca 2 veckor fulltid för upplärning när du börjar. Efter upplärningen kommer du själv att kunna schemalägga din tillgänglighet och dina arbetspass. För tjänsten krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50% så som studier, pension eller annat extrajobb.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett roligt och utmanade extrajobb och som trivs med att ta ansvar. Det är meriterande om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt har körkort och tillgång till bil. För att vara aktuell för rollen krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt ett flexibelt schema då behov hos kunden kan uppstå med kort varsel.

Vidare ser vi att du är ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten, tekniskt intresserad samt trivs bra med att arbeta i team med andra.

Viktigt för tjänsten:
- Studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan intyga detta
- Flexibelt schema och flexibel med tider
- Tillgänglig för 2 veckors upplärning samt ca 3 dagar i veckan
- Tekniskt intresserad och nogrann

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Deltidsjobb, Extrajobb, Livsmedeloperatör, Maskinoperatör, Produktionsassistent, Adecco, Fiedler & Lundgren, Industri, Livsmedelsproduktion, Malmö, Student

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.